Post by knowlayfidestles on Feb 28, 2022 14:11:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Infinitode 2 - Infinite Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Infinitode 2 - Infinite Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ modificirajte več ključev ▞▞▞
▞▞▞ Infinitode 2 - Infinite Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Dobro uglajeno....Nekatere ljudi bo morda odvrnila preprosta grafika... Navajen na mitske lokostrelje... Igre za obrambo stolpa na podlagi junakov. Dajte mu priložnost, da vas bo v hipu prevzel. Ta igra je veliko več od tega, kar kaže na prvi pogled. 10/10 Nadaljujte z dobrim delom razvijalci!
Posodobitev je uvedla naključne načrte, ki so potrebni za nadgradnjo stolpov, pri čemer je legendarni zvezdni bp izjemno redek, če ste igro že začeli igrati pred posodobitvijo, ne boste prejeli nobene od bp nagrad za naloge, ki ste jih že opravili. Zdaj lahko med tekmo gledate oglase tudi zdaj, da povečate izpad plena, vendar je težava v tem, da si morate ogledati 5 oglasov, da dosežete 25-odstotno povečanje, in počakati 5 minut med oglasi na vsaki stopnji, če želite, da je bonus Tl dr posodobitev pripomogla k igri. grindy in rng odvisno
Celotna igra je zelo zabavna igra. Vse o tem je zelo dobro kot v zadnji tekmi. Celo grafika je bila izboljšana. Edini razlog, da ima ta igra 3 zvezdice, je zato, ker je edina funkcija, ki mi omogoča, da dobim visoke kroge v zadnji igri, zaklenjena, dokler ne dobite zvezdice, potem ko odklenete 12 zvezdic na drugih območjih stopnje 1, in igro sem brusil, da dobite zvezdico 12, vendar sem obtičal z 11. To bi lahko bila težava za nekatere igralce z minimalno spretnostjo.
Odlična brezplačna igra. Brez vsiljivih oglasov, pravzaprav sem videl samo 1 oglas po izbiri za nekaj bonus nagrad. Moral bi dobiti zvezdo, ker me odvrača od dela, a igra je neverjetna. Lahko je malo premočno, tukaj je ogromno vsebine. Ena najboljših brezplačnih iger tam.
moram napredovati, da odklenem nadgradnjo, je slaba zasnova, ker sili naključnega igralca, da resno igra to igro. ljudem, ki igrajo to igro mimogrede, to ne bo privlačno. Imam dovolj sredstev za nadgradnjo, vendar vam igra ne dovoljuje nadgradnje, ker ne dosežete določenega dela igre. sploh še nisem dobil prve nadgradnje in ta igra mi daje slab vtis, ker nima svobode izbire. uredi: ta pregled je zastarel zaradi nedavne posodobitve/spremembe, lahko ta pregled uredite pozneje.
Odlična igra za obrambo stolpa, vendar je raziskovalno drevo preveč zapleteno. Najprej potrebujete samo denar enega od petih različnih virov za nadgradnjo. Potem potrebujete M 2 vira. Potem potrebujete M R načrte? Potem potrebujete M R B izjemno redke načrte. Zgrozim se, ko pomislim, kaj sledi. Vse skupaj vidim kot 14 različnih valut in vse prihajajo na različne načine. Zelo frustrirajoče je, ko poskušate nekaj nadgraditi in nikoli ne dobite nobene od redkih.
Preprosto najboljši del prve igre je bil, da ni imela stalnih mikro transakcij. Lahko bi samo kupili paket za nadgradnjo kot enkratni nakup, ki bi v bistvu "odklenil" celotno igro. Ta igra to popolnoma vrže skozi okno in je vsak delček tipične mobilne smeti, ki se ji je prva igra tako dobro izognila.
Obstaja nekaj zanimivih novih elementov, ki razširijo glavno zanko igranja. Žal kot celota mislim, da je prva tekma še vedno boljša. Zaklepanje stolpov za napredkom scenarija se zdi nepotrebno omejujoče. Številne nove vrste virov naredijo varčevalne cilje bolj zapletene in po nepotrebnem zapletene ter ustvarijo več raziskav, ki jih morate opraviti.
igra se zruši in redno zapira
Najnovejša posodobitev je uničila igro! Popolnoma nepotrebno. Grind je VELIKO daljši in je iz igre izsesal vso zabavo. Včasih sem zelo spoštoval tega razvijalca, a namesto, da bi delali na več funkcijah igre, da bi ljudi zanimali, so se odločili za pristop "dodaj več plena in vse traja dlje". V času, ko so uničevali odlično igro, bi lahko delali na nekaterih res kul zabavnih novih funkcijah/zemljevidih/zgodbi; ampak nooooo, samo dodajmo čisto nepotrebno mletje brez razloga.
To je res odlična igra, z njo res ne najdem nič narobe, vse kar potrebujete je predanost in z njo se boste zelo zabavali
prejšnje težave so očitno odpravljene s posodobitvami, bodisi OS bodisi aplikacije. zelo dostopen, nizek pritisk na monetizacijo in ponudbo oglasov. malo neopazno glede napredovanja... nekatere stvari se izkažejo za manj uporabne kot zvoki in očitno je pričakovana pot do daljših virov zgodaj prek škatle za plen in ne s priloženimi rudarji? vseeno je zanimiva in ima odlično glasbo, za katero se počutim krivo, da utišam (večinoma igram v postelji poleg nekoga, ki spi)
4/5 Popolnoma uživajte v Infinitode ♡ tako odličen TD Nekaj napotkov: •plen za ovire je malo zviti, saj si ne predstavljam igralca, ki bi želel razdeliti svoje poti zemljevida glede na vrsto sovražnika. Bi morala biti pregrada, ki je popolnoma sovražnik, tako izjemno redek pickup? Res bi bilo lepo oblikovati zemljevide, kot sta 3.4 ali 5.4, po meri, vendar je pridobiti toliko ovir skoraj nemogoče. •neravnovesje stolpa pri poznih igrah (plamen/laser/ostrostrelec/strup so očitni poraženci, je mogoče laser polirati? Zabavno) iz vesolja lmao
V funkciji igre sem želel. Pospeševalniki se pretvorijo v kovance! (Upam, da bo ta naslednja posodobitev podprla mojo različico Androida) (trenutna različica 4.4.4) Dodajte tudi te funkcije.. Skalar, vektor, matrika, tenzor, infiar so vsi na dnevnem plenu v redu!! (tudi vstopnice za iskanje/loot!)
Trdna igra za obrambo stolpa z dobrim sistemom napredovanja (vztrajne pasivne nadgradnje), široko paleto stolpov in lahko izdelate zemljevide po meri. Oglasi so izbirni in če se odločite za ogled, dajejo bonuse ali vire (ni da jih boste potrebovali).
zakaj za vraga si poenostavil nadgradnjo stolpa na en pritisk - povečal vse statistike?ena najboljših mehanik v prejšnji igri je, da igralcu omogočimo izbiro in preizkušanje različnih stvari, povečanje dosega ali škode in tako naprej. Plus jezni odzivi. Ljudje so nad to igro razumno razočarani, še posebej tisti, ki so igrali prejšnjo, vi pa jih za to obremenjujete, namesto da bi sprejeli kritiko in izboljšali svojo igro. Ta igra ima veliko potenciala, ne zapravljajte ga
Nedavno prenesen igro. Nekoliko uživam. Ampak menim, da so stolpi na splošno prešibki. Sovražniki prehitro povečajo težave in nagrade za njihovo ubijanje se s tem ne povečajo sorazmerno. Glede na druge ocene si želim, da bi to igro našel nekaj posodobitev prej kot sem. Zdi se, da takrat na splošno ni bilo tako težko kot zdaj. In kje so vsi zemljevidi skupnosti?
Go Escape! アーケード kcl
Odstavek za odstavkom ob drobnem neberljivem uvodnem odstavku. Sploh ne morem v to. Nisem se zavedal, da moram prebrati diplomsko nalogo, da igram mobilno igro. Ni mogoče igrati. Dolgočasen.
Iskal sem takšno igro. Začne se težko, a z vsako nadgradnjo postane lažje in ga je mogoče znova igrati. Tudi viri so razumni in podobni igranju. Nadgradite jih, da dobite več, in postane lažje. Ni kot pri drugih igrah, kjer je pridobitev enega vira absolutna izguba časa. Ob strani imate naloge, aktivne nadgradnje, trofeje, ki imajo koristi, in dosežke, zaradi katerih je igranje in mletje zabavno.
To je briljantna igra Tower Defense, grafika, kontrole, glasba in igranje so odlični. Moja edina kritika je pridobivanje različnih materialov za nadgradnjo, ki pogosto zahtevajo gledanje oglasa za oglasom, za razliko od prve igre. Prav tako želim, da bi nadgradili posamezne statistike stolpov, kot je prikazano v prvi igri (npr. škoda, hitrost streljanja itd.), saj se mi je to zdelo bolj strateško in privlačno.
Moja ocena je padla s 5 zvezdic na 1. Kako za vraga je razvijalec mislil, da me prehod od že 5 valut za raziskovanje na 12 preseneti. Moje napredovanje je popolnoma ustavljeno, saj potrebujem posebne načrte za IV, da bom lahko nadaljeval svoje raziskave. Želim si, da igre nikoli ne bi posodobil, ker sem prej lahko zagotovil vsaj dostojen napredek z igranjem posebnih zemljevidov, ki imajo vire, ki jih potrebujem, zdaj pa, ko so načrti zaklenjeni za RNG, to pomeni, da samo zapravljam svoj čas in Ne bom spoštoval in igral igre, ki ne kaže enakega spoštovanja do mojega časa. Ne, tudi ne bom se naveličal in kupil zelenih papirjev, da bi kupil škatle s plenili, ker dobro vem, da si zato naredil to spremembo.
Infinitode 2 - Infinite Tower Defense Strategi jogn
Ena stvar, ki sem jo opazil, ko sem samo igral vadnico in sem prišel na nekaj stopenj izven vadnice, je bila, da če imaš nekaj stolpov, ki ustrelijo prvega plaziča v vrsti, ga bodo napadli, če pa umre, njihov strel ni preusmerjen na lezeti tik za njimi ali preurediti. Torej, če ugasne 5 strelov in se uporabita samo 2, potem 3 streli preprosto niso naredili nič koristnega. Mogoče je bilo to namenjeno ali pa je škoda preusmerjena, samo tega ne vidim. Samo nekaj, kar sem opazil.
Grozen uporabniški vmesnik. Aplikacije ni bilo mogoče zapreti. Brez izbire. Kje postaviti stolpe, je bilo treba slediti svojemu načrtu.
Igra mi je bila všeč, vendar sem jo odstranil z najnovejšim popravkom. To je bilo že mletje, a najnovejši popravek je to mletje še poslabšal.
Odlična igra. Popravite pa, da se glasba ne predvaja po 1m igre. Prav tako mi včasih zmanjka pomnilnika na običajnih ravneh, kot je raven 5.8 blizu 200 valov, če imam instant wave.. Imam 8 GB RAM-a in premalo..
Ta igra mi je zelo všeč, je preprosta, a neverjetna igra obrambe stolpa. Ena majhna težava, kmalu po tem, ko sem premagal igro, se je odločila izbrisati VES moj napredek. Vse, kar sem naredil, je bilo, da sem v nastavitvah vklopil visokokakovostno glasbo, znova sem zagnal igro in se vrnil k izgubljenemu napredku. Vseeno moram reči, da je dobro in upam, da se bo vse, kar se mi je zgodilo, popravilo
Največja stvar pri prvem je bila možnost nadgradnje takoj pred vrati, tega sem obtičal za steno nadležnih zvezd, ki jih tako ne morem dobiti 2
Kot velik oboževalec žanra Tower Defense in lahko trdim, da je ta igra res neverjetna, zelo zasvoji in ima tudi izjemen slog. Imam pa eno majhno pritožbo, verjetno gre bolj za uravnoteženje. Teslin stolp, povzroča veliko manj škode za svoje stroške in nadgradnjo ter hitro postane nevzdržen, zagotovo lahko Teslo nadgradimo veliko, a če moramo stolp veliko nadgraditi, da postane sposoben preživetja, je to... Nekako slabo stolp. Vsa moja podpora in ljubezen do igre in razvijalcev, Gab.
Ne p2w. Zabava. Vsekakor potrebujete strategijo, ki se je lahko naučite v zgodnjih ravneh ter se igrate in ponavljate. Nič ne stane. Samo čas. Zdaj vem, da so rekli, da ne omenjam, da dodatki niso na voljo v Androidu in pravzaprav mi je vseeno, vendar je minilo več kot dva tedna, odkar so dodatki upadli in ker so ključna sestavina za raziskovalne vstopnice... Mislim, da ali vi daj srečno vstopnico na dan (medtem ko lahko z dodatki zaslužim 5×) ali pa narediš posodobitev, ki to popravi.
Infinitode 2 - Infinite Tower Defense Strategiya zcoa
Zelo zabavno je in igra je več, kot sem pričakoval. Moja edina pomisleka trenutno so nesreče. Igral bom raven in nenadoma se bo igra samo ustavila. Glasba se nadaljuje, vendar ne morem odpreti menija, pritisnite pavzo, karkoli. Aplikacijo moram zapreti in znova zagnati, vendar bo pogosto naredila isto stvar. To se ne zgodi na vsaki ravni. Zdi se, da se najpogosteje zgodi, ko postavljam svojo 4., 5. ali 6. kupolo. Mislim, da se mi to ni zgodilo kdaj drugič. Če so te zrušitve odpravljene, 5/5.
Zabavna igra je tako rekoč brez oglasov in vsi oglasi, ki so tam, niso vidni, pravzaprav se sploh nisem zavedal, da so oglasi že dolgo v igri. Obstajajo tudi mikrotransakcije, vendar tako kot oglasi, ki niso vidni ali na kakršen koli način potrebni, odmrejo zaradi odsotnosti premium valute (vsaj nobene, kar sem jaz videl), in igra vam omogoča preprost način, da pridobite valuto, potrebno za odklepanje vozlišča. Grafika je preprosta, glasba pa zabavna in energična. Skratka dobra igra
Bilo je super, dokler ni posodobitev izdelave postala preveč mleta.V igrah je potrebnih že preveč valut, zdaj pa potrebujete posebne načrte za nadgradnjo določenih stvari, pri čemer v bistvu dodate več kot 10 valut za spremljanje in v bistvu še sto ur, preden lahko dokončate naslednji izziv. Do takrat je bilo prijetno, zdaj pa je preveč časa.
Zabavna igra za obrambo stolpa z različnimi stolpi in zemljevidi. Zabavno igranje izpodrivajo njegove počasi oslabljene nagrade in napredek. Čeprav zabavno zasnovana igra
Zabavna igra, ki je malo mleta. Nekaj stvari, ki jih moram spremeniti, je dejstvo, da je energija za zemljevide, to je kul lastnost, vendar je nekako dolgočasno, da je treba čakati eno uro, preden lahko pridobim 1 energijo in samo igraš, preden spet čakaš. Prav tako bi bilo lepo, če bi naredili kakšen multiplayer, da se lahko igramo s prijatelji, samo razdelite zemljevid na polovico za vsako osebo. Nazadnje si želim, da bi raziskovalni lvl imeli največji lvl, ki ga lahko vidimo, da vemo, koliko lvls ostanejo do max.
Če že ni bilo težko nadgraditi, so jo zdaj še otežili. Plačajte veliko denarja in napredujte, sicer pa ga zdrobite.
Infinitode 2 - Infinite Tower Defense אסטרטגיה mzv
Uredi: dvigujem z 2 na 4 zvezdice. To igro sem ponovno poskusil po 6 mesecih. Zelo se je spremenilo in zdaj je precej bolj prijetno. Staro: Samo igranje je nekoliko zabavno in všeč mi je tehnološko drevo. Za nadgradnjo je potrebno le toliko brušenja, nadgradnje pa so tako majhne, da ne dobim nobenega občutka za napredovanje in se hitro naveličam.
Iskreno povedano 5 od 5, ker 1. Obožujem igre tower defense in to je ena boljših in lepših, kar sem jih videl. 2. Všeč mi je, da obstaja vidik PvP, saj mi je všeč "biti boljši" od drugih na lestvicah najboljših in podobno. In nazadnje 3. Kot sem že rekel, čista... lepota tega.... Všeč mi je, kako vozlišče postaja večje in večje, ko odklenete več nadgradenj, puške imajo dejanske kupole in zanimive nadgradnje in poti nadgradnje, ki so večje in bolje videti stvari in tudi aplikacija je dobro narejena!
Odgovori; Zelene knjige so v redu. Denar v igri za nakup in nadgradnjo stolpov ni več dober. Mislim, da je to največja ovira po posodobitvi. In vsi stolpi so bili preveč predelani. Večina jih je postala neuporabna. Uporabiti je treba popolnoma vse vrste. In tisti najdražji, ki jih potrebujete, vendar so najbolj ničvredni dmg modri. Zdaj sem popolnoma nehal igrati. Čeprav so nove nadgradnje super.
Iskreno sem imel rad to igro pred posodobitvami, na primer, ko si lahko zlahka šel na stotine krogov, preden si potreboval te "karte" za nadgradnjo, pogrešam samo mletje denarja in rudarjenje za dvig ravni, mislim, da mi je igra še vedno všeč ampak zdaj ni niti približno tako zabavno
Nadgradnje so tako neumne. Kakšne koristi ima kdo od 1-odstotne hitrosti vrtenja, ki jo je treba kupiti za vsak stolp posebej? Uredi: lol ta odgovor samo kaže, kako neumni so ti razvijalci. Kako za vraga hitrost vrtenja iz več stolpov pomeni 10 % prednost? TAKO NE DELUJE MATEMATIKA RERTARDI
resno? Večkrat sem se poskušal povezati z internetom v upanju, da bom rešil dešifriranje, ki traja večno, vendar se ni zgodilo nič. Igro sem posodobil 3-krat in ocenjeval v upanju, da bo ta napaka odpravljena, vendar se ni zgodilo nič.
Igra teče zelo gladko, izkušnja igre je res prijetna. Zaradi tega sem celo preigraval nekatere stopnje, kar je zame redko. Razvijalec je v Infinitode 1 opravil res odlično delo in ga naredil popolnega v Infinitode 2. Od vseh iger Tower Defense, ki sem jih igral do sedaj, je to res najboljše igranje. Res bi priporočal, da poskusite.
Infinitode 2 - Niekończąca się Tower Defense (TD) Strategie pbe
Predvajalnik glasbe v igri ne deluje, sploh se ne igra..prosim, popravite. Večina igralcev se prav tako pritožuje nad istim problemom..ko bo to popravljeno, bom spremenil svoj pregled, hvala!
Težavnost se je povečala, da bi uveljavila smešno količino ponovitve preteklih stopenj, da bi pokrila dejstvo, da je dejanske vsebine premalo. Zadnja posodobitev je še poslabšala. To je frustrirajoče in se zdi zelo nenagradno. Dajte samo 2 zvezdici, ker vam vsaj v obraz ni reklama.
Najnovejša posodobitev mi je uničila to igro. Dodani načrti za nadgradnjo, zaradi česar je igranje veliko bolj mletje. Sama igra je zabavna, vse ostalo pa jo vleče navzdol.