Post by knowlayfidestles on Feb 28, 2022 14:08:08 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Craze: Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Craze: Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде грешка тачке ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Craze: Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
Игрица је много лака
Некада сам волео ову игру, али у последње време ми је стварно одушевила. Игра тражи од мене да је ажурирам изнова и изнова. Покушавам то да урадим, међутим, након сати чекања, искључивања телефона, брисања игрице, провере вифи-а, РАДИ СВЕ ПОД СУНЦЕМ.. Прошли су дани и још нема напретка! Не желим да деинсталирам игру и да почнем испочетка у Њујорку! То би било поразно! Као што сам рекао, ово је моја омиљена игра! Волео бих да знам шта друго да радим....морам нешто да смислим!
Вероватно најбоља верзија овог жанра. Једини лош део би био како вас игра тера да трошите новац правећи кашике и повећава потребу у одређеним ситуацијама. Једини излаз је стрпљење. Више бесплатних кашика и појачања би било сјајно.
Коначно, игра у којој се не исплати победити. Игра је изазовна, али се може играти чак и без плаћања додатних појачања. Плаћање само олакшава играчима Савет играчима који се боре да прођу комбиноване рунде као и ја, послужите јела у групама од пет.
Волела сам ову игру док нисам стигла до последњих нивоа Римског дела, ажурирала сам све ставке на 3 звездице и не могу да прођем последњих неколико нивоа а да нисам морала да потрошим стварни новац на игру...било је забавно док је трајало! И такође сам се радовао што ћу играти део за Ноћ вештица, али не могу да прођем 7. ниво због очних јабучица
Restaurant art is an interesting and exciting game idol. ... Cooking Day/2tLpuKg IOS: …
What does mpho mean, Badoo download app for android, Full page halloween pumpkin ... Camray 5 oil boiler manual, Cooking craze free spoons, 14 willow street
Сада када сам у Риму, видим да је одређене нивое (посебно оне за новац) немогуће проћи без бустера, што ми је смешно... У другом ресторану постоје неки нивои које не могу да прођем, иако сам већ прешао на трећи, јер нисам близу квоте. Раније сам играо ову игру све време и нисам био сигуран зашто сам престао да играм, али сада се сетим зашто.
Recipes from Historic California: A Restaurant Guide and Cookbook | Linda Bauer, Steve Bauer | download | Z-Library. Download books for free. Find books.
Игра је невероватна залепљена већ 1 год +, али мрзим чињеницу да је *погрешан редослед* додат у бонус игру... најчешће само додиривање Случајно и игра је готова. То је срање! Такође, новчиће треба пренети у нови град јер тамо леже узалуд. Мислим да награде треба сачувати за касније, најчешће завирим на посао, добијем 15 минута, протраћим јер не могу да се концентришем 100%. Остало мудро дивно.
Одлицна је
Racing in Car 2 Racing rxzs
Забавна игра, али има толико кашњења и стално имате проблема са апликацијом која не реагује. Веома је фрустрирајуће играти. Док играте игру, када ради без замрзавања, може бити веома забавно, али мислим да није вредно проблема и грешака да се настави. Избрисаћу га са својих уређаја. Веома незадовољан учинком. Поправите одговор игре да игра буде забавна и могућа.
Cooking Craze: Restaurant Game Arkádové jaq
ова игра је буквално једна од најразвијенијих игара за мобилни телефон коју сам икада играо. програмери су очигледно провели доста времена истражујући различите културе хране које треба ставити у сваки ресторан. плус, постоји толико много светова за путовање! Само ово даје игри оцену + од мене. сваки свет има заиста лековито окружење које му даје аутентичан осећај. такође, није превише лако, али ни превише тешко!
Заиста мислим да је ова игра забавна, али је било готово немогуће постићи било какав напредак осим ако не купите кашике. Имам потпуно надограђен ресторан, а ипак не могу да прођем најмање 5 нивоа да бих кренуо напред. Када користите кашике да покушате да напредујете, схватам да морам да покушавам изнова и изнова да трошим превише. Када употребим кашике које имам, избрисаћу игру. Они су јасно осмислили ову игру да вас наведу да трошите новац, али то је заиста похлепа, а не посао.
Cooking Craze: Restaurant Game આર્કેડ ypmv
екстр свака похвала
Апликација је ектра
Некада сам волео ову игру, али када је требало да буде ажурирана, у почетку се није ажурирала, а онда је изгледало да функционише само да би се изгубио сав мој напредак. Дошао сам прилично далеко у игри, али то ме је вратило на почетак. Изгубио сам све. Почео сам поново након што нисам играо око недељу дана, што ме је навело да ажурирам што сам и урадио и опет је сав мој напредак нестао. Не срећан..
ок
Из неког разлога игра је постала тежа. Моја цела кухиња ће бити надограђена и још увек не могу да победим. Увек је 10 новчића попуста и веома сам добар у овој игри. То је као да желе да купујете ствари у њиховој радњи да бисте прошли нивое, а ја немам новца да упропастим. Такође су одузели прилику да гледају видео снимке да би добили животе. Такође ми се не свиђа што новац не прелази преко других земаља. Чини се да свака надоградња ове игре постаје гора.
Ова игра је некада била забавна, али када сам поново почео да играм, приметио сам да на временским нивоима делује кратко и као да морате да користите кашике. Па ћу се вратити и ставити на полицу јер не плаћам кашике. Да ли неко има још једну овакву игрицу која не захтева да трошите новац?
па, био сам прилично задовољан игром и то ми је била омиљена игра на телефону... али сам управо изгубио сав свој напредак и нисам сигуран зашто. Био сам на нивоу 65. Кликнуо сам на апликацију и цела игра се поново покренула на ниво један... Претпостављам да нема начина да вратим напредак који сам направио. Ако могу, свакако ћу ставити 5 звездица уместо 2.
Волим ову игру 1. Зато што је то промена у односу на друге игре које сам играо. И 2. Натерао сам те да решаваш проблеме да бих напредовао, што је добро за мене јер патим од проблема са памћењем, тако да је мој ум одличан. Осим тога, забавно је играти
Ово је била моја омиљена игра, али последње такмичење које сам играо и победио сам, али нисам добио све награде које је рекао да хоћу. Такође сам био испред 100 поена и за 20 секунди неко је био испред 1000 поена, нема шансе да зарадите 1000 поена за 20 секунди. Купио сам удвостручивач цена за 50 кашика, а онда је игра користила сва три удвостручавања цена за моје следеће три руке, иако их нисам проверио за употребу, па сам потрошио 100 кашика. ако се ово настави, избрисаћу ову игру
Ја мислим да је ова игрица у ТОП 50 најбољих игрица
Дошло је ново ажурирање, тако да мој телефон то неће успети. Решите лудило за кувањем
срење💩💩💩💩💩💩💩
Свиђа ми се игра, али има много проблема са рушењем и смрзавањем, изгубио је сав напредак морао је почети изнова
Cooking Craze: Restaurant Game Arkády dpu
Игра је забавна и забавна. Једина мана коју доживљавам су ажурирања. Потребно је вечно да се преузимање деси. Говорим о данима. Има ли помоћи за ово? 5 звездица након што се овај проблем реши.
Волим ову игру, али увек каже да постоји грешка при отварању игре због надоградње. Надоградио сам на најновију верзију и још увек не могу да играм.
Заиста добра игра! Понекад је потребно мало времена да се напредује. Нарочито ако немате довољно појачања, али можете доћи до тога на крају. Мислим да је 30 минута чекања на живот мало много.. Било би много боље да се ово мало скрати. Знам да понекад добијате неограничено играње, али ја увек добијем ове када немам 30 минута или сат времена! Лол.
Ужасна игра, преузмите је само ако сте супер стрпљиви
Прочитајте неке од коментара и нисам имао ниједан од тих проблема. Ова игра је сјајна. Верујем да играм годину дана или близу тога. На утакмици сам сада у Сеулу. Имао сам проблем када сам био у Даблину након тог последњег ажурирања, али су га решили. Могу рећи да је ПУНО за надоградњу у 3. ресторану. Осим тога, волим ову игру. Искрено, мораћете да играте за себе да видите да ли имате ове проблеме које имају други људи.
Здраво. нисам знао ни један други начин да поставим повратне информације на прогресивне нивое. Париз ниво 19 (фаза 3) тражи од вас да добијете 435 новчића. али ово је немогуће осим ако не користите појачања, може ли програмер да поправи ово променом потребног износа новчића или повећањем броја купаца. иначе је фаза немогућа без појачања ово је ипак добра игра
Cooking Craze: Restaurant Game Аркади eku
Игра се стално руши и затвара се сама након играња око 4-6 пута. Ово је стварно досадно. Некада сам волео ову игру, чак сам трошио новац да купим појачиваче. Решите овај проблем, јер се и други играчи суочавају са истом ствари.
Није лоше🍱🍲🍳🍝
Играо сам ову игру последњих неколико недеља и моје искуство је генерално било пријатно (одлична графика, игра која изазива зависност, ) - све док сав мој напредак није избрисан и поново сам покренут на нивоу 1. Био/сам веома разочаран док сам је постигао дефинитиван напредак у игри, само да би се поново покренуо. Сјајна игра, можда радите на њој насумично рестартујући и уништавајући сав ваш напредак.
👌
Sherlock Online Free - Biblioteka XX vek
У последња 3 дана имам искачућу поруку о грешци при преузимању. Урадио сам све што је предложено на веб локацији за помоћ. Молим вас да ово решите што пре. Не могу да улазим у изазове или их завршавам и то постаје веома фрустрирајуће..
Обожавао сам ову игру!! играо сам га сатима у свакој прилици. ОНДА...почео сам да примећујем да не могу да освојим нивое да бих напредовао и надоградио бц сваки пут када се приближим игрица ради варање. као да бисте могли да послужите СВАКОМ КЛИЈЕНТУ иу рекордном року, чак користите и колаче, а игра вам ипак неће дати довољно времена или наруџби ИЛИ...ТАКО ДОДАТНО....неће вам дати појачања која су вам потребна да наставите... у суштини... морате да потрошите новац. што бих могао имати, да је законито. 😣😣
одлична игра
Игрица је много добра. Свакоме бих препоручила да је проба. Предобра је, али стварно, а то ретко говорим за игрице. Ово ми је омиљена игрица, свако их је препоручила
Након најновијег ажурирања, стално ми је говорио да „интернет није доступан“, али моја интернетска веза је сасвим у реду. Још увек могу да играм, али не могу да учествујем ни на једном турниру итд.
Апсолутно болна за играње, сама игра је добра али се стално замрзава, ресетује и излази из апликације, једини начин да се игра је у режиму рада у авиону, преузимање следећег нивоа захтева око 20 покушаја, клоните се тога
Enjoy the cooking craze time in the Kitchen with your fingers, and cooking madness in world-wide restaurants, serve dishes like a Crazy Chef
Rising Super Chef ↗ 7 hours ago.
Океј је игрица за мање генерације
KFC Srbija - Dostava Hrane by Ellecta - AppGrooves
Добра игра, али зашто је мењати? Већ годинама имате лојалне купце, а онда одете и промените интерфејс тако да једва видите важне делове. И мој је сада потпуно престао да ради тако да уопште не могу да играм. Добро урађено!