Post by knowlayfidestles on Feb 28, 2022 14:05:07 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pavārmāksla spēle Mia Meitenes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pavārmāksla spēle Mia Meitenes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu kodu vairāk monētu ▞▞▞
▞▞▞ Pavārmāksla spēle Mia Meitenes 2022 version ▞▞▞
Tik pārsteidzoši 😂😂😂😁😁😁😊😊😋😋
Es ienīstu šo spēli, tā ir tik garlaicīga un stulba, es vēlējos, kaut es nekad nebūtu spēlējusi šo spēli, tā mani sadusmoja un vienlaikus sarūgtināja, un es nekad mūžā nespēlēšu šo spēli! Man bija tā, it kā būtu nolaupīts, es biju šausmīgs. es ierakstu tavu atsauksmi un ielieku un izmetu emocijzīmes, jo tas ir BRIESMĪGI! (Ja cilvēkiem nav uzmest emocijzīmes, tad ierakstiet, ka es ienīstu šo spēli, arī ja cilvēki nezina, kā izskatās emocijzīmes, tad tas izskatās šādi🤮🤮🤮🤮🤮 Es ieliku daudz, jo šī spēle ir BRIESMĪGA
Spēle ini tidak seru
Nice patika spēli
料理ゲーム マニア 女の子 シミュレーション ixks
Šī ir otrā reize, kad es lejupielādēju šo lietotni, un tā ir gaidīta uz visiem laikiem. Spēle ir pārsteidzoša, bet, mēģinot pagatavot ēdienu, viss ir kārtībā, tad mans ēdiens piedeg.
Tas ir tik labs
Ir labi gatavot
ir labi
Dažkārt lietas nevar lejupielādēt
요리 게임 열광 소녀들 Restaurant 시뮬레이션 gllv
Candy Makeup Beauty Game Vabaajamängud arx
Kochspiel Mania Mädchen Cook Simulation aayl
Tik atkarību 😊
šī mānija ir patiešām satriecoša
Labi
Spēle jauka un laba
Šī spēle ir aizraujoša, bet, kad jūs sasniedzat 83. līmeni, tas ir ļoti grūti, lūdzu, vai varat to mainīt manā vietā. Es esmu bijis pdēšanas līmenis 83 kopš pagājušā mēneša
Ooois nice Sveiki Mani interesē pozīcija Mēs izbaudīsim spēli
Ļoti labi
😁😁😁😁😁😁😁
Interesanti, bet vajag vairāk trauku un grilu
Šī spēle ir tik forša. Es to visu laiku spēlēju ar māsu. Komandas darbs. Šī spēle ir lieliska, tā mudina jūs gatavot ēdienu savai mājai un draugiem.
Nav ļoti tālu. Bet līdz šim viss ir labi
Bija jautri gatavot
Šī spēle ir tik jauka, fakts, ka kāds pasniedz ēdienu, liek man to mīlēt
Ļoti pārsteidzoša spēle. Šo spēli esmu izmēģinājis daudzas reizes. Šī programmatūra, bez šaubām, ir bezmaksas un ļoti interesanta. Es, manuprāt, teikšu katram vīrietim vai sievietei izmēģināt šo spēli.
Turpini sasalst
Ēdienu gatavošanas mānija Ikreiz, kad esmu mazāk aizņemts, es tai pievienojos. Tik interesanti
Tas ir fantastiski, un visi līmeņi manā tālrunī ir pabeigti, bet tur, kur ir nākamais vārds, es vienmēr nospiežu, tas tiek ielādēts, bet tas nepabeigs ielādi
man tas patīk
Ļoti interesanta spēle, tu sāc baudīt spēli, līdz ieej 3. restorānā un atklāj, ka esi stagnējošs pat tad, kad uzvar, tu zaudē. Es nesaprotu, kāpēc ir grūti virzīties uz priekšu. pls.
Labākā ēdiena gatavošanas spēle. Mēs varam izbaudīt gatavošanas spēles.. labākais brīdis ir apkalpot klientu un nopelnīt ar viņu naudu.. kā arī apgūt jaunas gatavošanas receptes
ES mīlu šo spēli
💕💕💕
Man patīk jūsu spēle, bet cilvēki sāk ātri
Man tas mazliet patīk
Tā ir owsome spēle, kas manās mājās patīk evry1
Ļoti ātri, bet labi
Tā ir laba spēle
Vai šī ir bezsaistes spēle?
Šī lietotne ir episka. Tas ir jautri un viegli ikvienam. Visi līmeņi ir godīgi. Man ļoti patīk šī lietotne. Tā ir pirmā lietotne, par kuru domāju, kad dzirdu vārdu jautri💃💃🥂
Lol, es mīlu spēli, bet dažreiz nauda par jaunināšanu ir pārāk liela 👌😁
Lūdzu, pagatavojiet vēl vienu minu
Tas ir lieliski, es to lejupielādēju, kad biju mazs, tagad es to lejupielādēju vēlreiz. Es esmu dienvidu sajūsmā :-) patiesībā es nevarēju viegli veikt dažus līmeņus, bet tad tas bija vienkārši ideāls, es novērtēju šo gatavošanas mānijas ekspresi ar piecām zvaigznēm tikai tāpēc. Spēle ir pasakaina, vadīklas ir brīnišķīgas, grafika ir lieliska, un šī spēle ir fantastiska. Šis ir labākais
Tas ir lieliski un jautri 😍😍😍
ES mīlu šo spēli. Tas ir ārkārtējs un patiesi bez piepūles, lai izlaistu līmeni. Tas mani atslābina, un tā iemesla dēļ, ka esmu gulējis, tas liek man pavadīt laiku ar jautrības palīdzību. Paldies
Viena no līdz šim labākajām ēdiena gatavošanas lietojumprogrammām Play veikalā. Man patiešām bija pārsteidzoša, aizraujoša pieredze. Patika.