Post by knowlayfidestles on Feb 28, 2022 14:02:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Real Piano ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Real Piano IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ izkušnje ▞▞▞
▞▞▞ Real Piano 2022 version ▞▞▞
Všeč mi je ta samostojna aplikacija. Omogoča raziskovanje mojim mislim in umu. Komaj čakam, da dobim pravi klavir.
Resnično obožujem to igro! Sem otrok in tako zelo obožujem glasbo, kadar koli začutim, da želim peti, samo tapnem aplikacijo in zapojem pesem, zelo sem čudovita. Nauči me igrati klavir, če bi imel denar, bi šel in kupil klavir.
To je dobra igra za otroke
Po samo 3 minutah poskusa sem ga moral odstraniti, ker je opazen zamik med pritiskom tipke in predvajanjem note. To je nadležno.
Real Piano Muzika jezg
Zvočni zamiki, ni lahko vedeti, kaj bo naredil vsak gumb, in iPhone-ova glasbena garaža je veliko boljša od tega!
Ta aplikacija je preprosto grozna. Dejstvo, da se vsakih 5 minut dodaja, ki uniči vaš napredek, pa tudi dejstvo, da je nemogoče najti popolno noto za predvajanje, imate malo možnosti in tudi grozne tipke, zvoki, ki jih oddajajo tipke, so nemogoče do dobro zvenečih not, mislim, da so ljudje, ki so to prenesli, le naključni otroci, ki iščejo brezplačen klavir in bodo vzeli vse, kar lahko, vendar je ta aplikacija slabša od nakupa pravega klavirja, samo priskrbite si drugo aplikacijo
Čudovito Wow.. Ne vem, kaj je narobe z ljudmi, ki dajejo narobe in negativne komentarje. Zvok je tako dober kot pri pravem klavirju in celo podoben tistemu na garažnem pasu iPhonea. Navdušen sem nad zvokom. Samo wow 👌👌👌
Real Piano Glazba rzm
Preveril sem to aplikacijo, to je zelo lepa aplikacija pravi klavir. Pravi klavir je veliko pesmi in veliko tipk, ki jih imam za klavirje 1. Pravi klavir 2. Joy melodije obožujem dejavnosti moj klavir pravi klavir Sem otrok 4. a DAV javna šola palampur letnik 9. zvitek št. 6 pravi klavir 😁😁😁😁😀😀😀😊😊😊😊😊 😀😀😊😁😊😁😊😁😁😊😁😊😁😊😁😊😁😊😁😀😊😊😁😊😁😊😁🏁🚎🏁🚎💋💋💋💋 💋in to je 14 mb, prav tako je enostavno in udobno hvala Ostani doma 🚎🚎 ostani varen
Prepočasen je. Ko pritisnete tipke klavirja, pride do zamika, zaradi česar je predvajanje glasbe frustrirajuće.
Ta aplikacija je zanič. Tako neumno je. Klavir zveni neumno in grozljivo in na izbiro je 5 neumnih pesmi in vse zvenijo enako. Želim si, da bi to ocenil z 0 zvezdicami😡
Zaradi zamude med pritiskom tipke in zvokom je ta aplikacija zame skoraj ničvredna.
igrate lahko samo dve tipki hkrati, note pa so zelo kratke in se nenadoma končajo.
V redu je. Vendar bi morala obstajati tudi možnost učenja
to je zelo dobro, kot tipkovnica, vendar vam dejansko ne pokaže, kako se kaj igra. Znam igrati nekaj stvari, vendar bi bilo bolje, če bi lahko videli celotno tipkovnico
Ta programska oprema je precenjena. Tega si ne zasluži. Kakovost glasbe ali zvoka ni dobra. Hvala.
prava klavirska igra je dobra. Všeč mi je . Keboci so dobri. odlično.
Všeč mi je ta igra, saj je kot pravi klavir.....
Watrst divjad, a preprosto superbed igrišče
Zvok se je predvajal zelo počasi
Vedno sem rad igral klavir. Po namestitvi te aplikacije se zdaj naučim odlično igrati klavir
Kako lahko nadzorujemo Sustain za instrumente? Zvok med predvajanjem postane preveč vztrajen.
Modern Warplanes: PvP Warfare Екшън mtxi
zelo zelo neodzivna, kot da je res slaba do te mere, da je moteča, v bistvu se ne da igrati..
Ni slaba igra, vendar je nekako dolgočasna, če ne znaš igrati klavirja
Všeč mi je 😊👍, samo me zanima kako naj posnamem pesem, ker ko pritisnem, se ne snema in ne šteje sekund snemanja zvoka, rdeče dno pa mislim, da je snemalno dno pritisnem , snema in šteje sekunde snemanja, vendar pesem, ki sem jo predvajal, ni shranjena igra mi ne pove, naj shranim pesem ali vtipkam njeno ime, naj mi kdo pomaga? 🙏
Je DOBRO, NEVERJETNO, FANTASTIČNO👌. Bolj zabavno bi bilo, če bi bile note pesmi in tako naprej. 🎼Opombe filmskih pesmi🎶 in funkcije za učenje. Če je tako, je to ODLIČNA aplikacija👍. Na splošno mi je bilo všeč. Upajmo, da bo v prihodnjih dneh prišlo do pozitivnih sprememb😃. Mislim, v prihodnjih POSODOBITKAH. Hvala, ker ste prebrali to oceno 🤗. Najlepša hvala za izdelavo te aplikacije. 💞💞😊🙏🏻
Samo en vzorec na noto. Ni mogoče predvajati kratkih ali dolgih not. Samo prava aplikacija za smeti. Odstranjeno.
Pomaga mi izboljšati svoje sposobnosti igranja klavirja.
Povsod, kjer gre dol, srečaj se v klubu, gre dol, srečaj se na plaži, gre dol, garantiram, da gre dol.🤣🤣🤣
Pravi klavir je zelo neverjetna igra za učenje klavirja tako za ljubitelje glasbe kot za tiste, ki niso ljubitelji glasbe, vendar je ne morete igrati dobro, ker je segmentiran in je ni mogoče igrati v polnem orodju, podobnem klavirju *(_)*$$$$$$$
kot pri vsaki aplikaciji za Android je tudi zamuda težava, ki se ji ni mogoče izogniti. zaradi tega bi to nadomestila funkcija kvantizacije. postavitev je večinoma uporabniku prijazna in preprosta, čim bolj preprosta, tem bolje. razlog, da sem ga odstranil, je bil, ker ni funkcije predvajanja ali kakršne koli zmožnosti večsteznega delovanja
Pravzaprav zelo dobro! Lahko bi predvajal nekaj pesmi, vendar je zaslon premajhen.
Preveč oglasov. Lahko se predvaja le nekaj sekund, preden se prikaže oglas. Bo pogledal druge. Če bi ga lahko ponudili brez oglasov, bi bilo to super.
Real Piano મ્યુઝિક nie
Odličen klavir, vendar je težava s kakovostjo zvoka. Kakovost zvoka je slaba, kot da zvok vibrira
Da grem spat 🛌🛌🛌🛌🛌🛌🛌 Najnovejše informacije o preverjanju in ravnovesju dražljajev so že malo in moram iti na isto stran in moram iti na isto stran z otroki. Imam na isto stran s tabo in tvojim e-poštnim naslovom naj bom najnovejši in največji hiti oboževalec na isti strani in moram iti na isto stran in moram iti na isto stvar, kot sem jaz v hišo, zame poskusi imaš kakršno koli idejo, prosim povejte razliko med dobrim časom za vas, fantje. Grem tr knight a
Dobro, vendar je potrebno nekaj izboljšav
Zvok je tako slab. Tako drugačen od pravega klavirja, tam je zapisano, da pravi klavir, vendar v resnici ni pravi klavir in izjemna.