Post by knowlayfidestles on Feb 28, 2022 13:49:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mystic Messenger ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mystic Messenger IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ отключете примогеми ▞▞▞
▞▞▞ Mystic Messenger 2022 version ▞▞▞
Имах тази игра преди години без проблем и ми хареса. Изтеглих го отново и сега не се показва текст. Не мога да премина през екрана за влизане, защото не виждам какво пише. Моля, поправете това, обичам тази игра!
Бих дал 5 звезди за това, защото е много забавно, но не ми харесва колко бързо губите възможността да участвате в чат стаите, преди да бъдат затворени. Ако имате работа/училище/или имате нужда от сън като мен, това се превръща в разочарование. Най-малкото улеснете достъпа до стаите за чат, вместо да ги карате да струват 5 часови очила.
обичам играта!!!
Изтеглях това отново и отново и дори не успях да играя играта, направих всичко, което искаше играта, но все още не успях да я играя, връзката ми е добра, телефонът ми е много място и влязох, но защо не ми позволява да играя!?!?! Моля, поправете това!!!! И нещото, за което най-много ме е яд, е защо трябва да изтегляте отново!?!?! Когато го отворих, ми каза, че трябва да изтегля 500 mb или каквото и да е, така че моля поправете това!!!! Наистина искам да играя😭
НАЙ-ДОБРОТО НЕЩО ВСЕГДА
Определено бих дал 5, ако просто ми позволят да променя местоименията от тя на той,
Хардкор
Mystic Messenger הדמיה lmre
Много ми хареса историята, защото сюжетът е различен от всяка игра на отоме. Сюжетът е подкрепен с много мистерии и никога не знаеш какво да очакваш. Харесвам всеки един от героите, защото не са перфектни. Те се държат като истински хора и завършеците са много реалистични. В повечето игри на otome има лош край, но в MM е по-дълбок. Можете да играете играта 24/7, което не е много лошо за хората, които спят през деня и работят, когато е наближаващо. Ако има нещо, на което тази игра ме учи е, че не можете да направите всички щастливи, защото хората имат различни желания. Можете да бъдете добри и лоши, но това винаги засяга вас и тези около вас. Има някакъв баланс в тази игра, защото ви показва как когато изберете някого, друг човек се чувства зле. Харесвам го и го мразя едновременно. Е, това става твърде дълго 😂. Последното нещо е: Никой не може да ти помогне, освен ако сам не си помогнеш. Ще дам само един пример, защото не искам да развалям много. Джей успя да спре да работи за "котешка майка" и да намери щастието. Но J не направи никакви действия...
Наистина ми хареса играта. Но защо не ми изпраща известия, въпреки че съм включил известията? За малко да пропусна чат стая по-рано, защото затворих играта. Щеше да е по-добре, ако все още мога да получавам известия, дори да затворя играта и да не я оставя в режим на готовност. Не можете да очаквате играчите да играят играта цял ден. Това ще изтощи батериите на телефона ни. надявам се да получим обратна връзка за това. Благодаря предварително!
Това е добра игра, но недостатъкът е, че ако сте студент, е трудно да управлявате чатовете. Винаги съм пропускал чатовете за целия ден, така че в Ден 5 получих лош край, тъй като не участвах в много често чатовете. Препоръчвам това за хора, които имат много свободно време, ако сте студент, трябва да играете това през лятната ваканция.
Абсолютно обожавам тази игра! Веднага се влюбих във всички герои (основно Дзен обаче, той е очарователен ^^) Харесва ми как героите могат да ви „обаждат“ чрез приложението, това го кара да се чувства много по-автентично! НО, ако сте като мен, студент с натоварен живот, изпълнен с работа и практики, изчакайте до коледна ваканция или някое друго време, когато нямате училище за известно време, тъй като през деня се появяват чат стаи, докато сте на училище или 1 сутринта, докато спите, и става скъпо
Обичам тази игра, но мразя системата за обаждания, обичам да получавам обаждания, просто мразя, че ви се обаждат, когато дори не играете играта и не получавате известия и трябва да чакате, за да получите достатъчно часовници, за да получите върнете се на обажданията
Засега това е най-добрата игра за мен. Харесвам сюжета и саундтрака и съм влюбен в героите и техните личности.
За съжаление недостатъкът на повечето отоме игри е липсата на интелигентни или силни отговори от страна на главните герои и тази игра е вярна на това клише. Не можете да използвате дори част от интелигентността си, за да разрешите нещо реалистично, няма убедителна причина да играете заедно със сюжета, когато всички са толкова груби с вас и никой от героите не иска просто да си чатите – трябва да сте там за причина. Без да развалям нищо, това е всичко, което наистина мога да кажа, освен че не е по моя вкус
Сюжетната линия за V After Ending е просто ужасна; накара ме да се чувствам разочарован и отвратен. Историята на Рика е зле написана. И цените на двете се покачиха. Ще се оправя, ако сюжетът не е толкова зле написан. Въпреки това те имат добри CGs и гласова игра. Така че предполагам 1 звезда за новата актуализация.
Изглежда като добро приложение, но как мога да разбера дали не ми позволява да вляза? Направих регистрацията, след което натиснах влизане, след което продължава да казва „Проверете имейла си, за да се уверите, че е правилен“ И аз използвам имейла си.. Както и да е, изглежда като добро приложение
Това приложение е СТРАХОТНО.ПО ХУБАВО ПРИЛОЖЕНИЕ НЯМА
Удивително е! Всяка част от него!
Обичам играта, добър и завладяващ начин за разказване на история, но имам един голям проблем. Това е механиката на пясъчния часовник. Знам, че трябваше да има някакъв начин за приходи и рекламите не бяха правилният начин (не съм срещал нито една реклама) и разбирам, че купуването на неща, които помагат за по-бързото развитие на историята, е вашият начин да получите приходи, но Имам чувството, че сърцата, които печелите, трябва да струват повече от 1 пясъчен часовник на 100 сърца, особено след като е много рядко да получите НИКАКВИ пясъчни часовници в играта.
Mystic messenger е истинско изживяване. Като човек, който е играл почти всяка игра на ужасите, за да съществува, тази проста игра за запознанства е най-травматичното нещо, през което съм преживявал. Все още невероятно 10/10 Ако трябваше да избирам между тази игра и прекратяването на глада в света, щеше да има много гладни хора там 👽
невероятна игра. сюжетът е много по-дълбок, отколкото бихте очаквали за отоме игра. разработчиците положиха много усилия в създаването на сложна и забавна сюжетна линия, като същевременно гарантират, че решенията, които взимате в играта, ще повлияят на крайния резултат, отрицателно или положително. единственият проблем, който имам, е, че вече не получавам известия за обаждания или нови чат стаи. също така героите се чувстват като истински хора и се чувствам тъжен, когато осъзная, че не са LMAO горещо препоръчвам!!
Това беше една от любимите ми игри.Но всеки път, когато се опитам да вляза в друго приложение и да се върна към MM, ще пише нещо като "транзакцията не може да обработи 11001" ??!?? Wth. Оставих го на мира за известно време, защото наистина не се сетих за нищо, докато банковата ми сметка не беше таксувана от $50 и след това $2,99. Помислих си, че може би за секунда 2,99 е за "максималния пропуск", но проверявам предишните си банкови записи, когато купих 1000 часови очила и пропуска. Пропускът струваше $2,56 ТАКА КАКВИ БЯХА 2,99$?
Открадна цялото ми сърце, което се опитвах да превърна в пясъчни часовници. 116 сърца за тези 14 пясъчни часовника се откъсват
За първи път инсталирах тази игра през лятото на 2016 г. и следя развитието оттогава и момчета, сега съм 20-годишна жена и все още не съм виждал нито един мъж, който може да се сравни с дзен. той постави стандартите ми толкова високо, че дори не мога да гледам истински мъже. защо дзен не е истински. о, боже /hj
Обичам играта, но от една страна дори не се отваря. Не искам да деинсталирам играта и да загубя целия си напредък и вече съм похарчил пари за тази игра. Играта дори не се зарежда, още по-малко ми дава известия за чат стаи.
Слушай, обичам тази игра. Героите са сладки, това е уникална концепция, усеща се, че е истинска. Проблемът е, че разработчиците изглежда смятат, че хората имат цялото свободно време на света. Например, разбирам, донякъде разваля автентичността, ако чат стаите са отворени само когато е удобно, но отварянето им в полунощ или два сутринта и т.н. е разочароващо, особено ако сте като мен и искате да участвате в целия чат стаи. Като цяло страхотна игра.
Така че аз харесвам приложението, но има един проблем rn. Всеки път, когато герой изпрати снимка в стаята за чат, тя се превръща в „Снимка за рожден ден“. Бих искал, ако може да се поправи скоро.
Много отнемаща време игра. Ако спите и пропуснете чат - струва скъпо. Ако работиш и ти липсва чат - същото... На всеки около 2 до 3 часа е чат. Да събираш пясъчни часовници, за да платиш цената, това е лудост... Донякъде съм разочарован и не това, което очаквах да бъде. Мисля, че трябва да има други опции за отключване на пропуснати чатове и обаждания, различни от скъпите пясъчни часовници. Дано се оправи скоро
Фантастична игра за пандемията. Разочароващо е, че трябва да се уверите, че сте онлайн за всеки дневник за чат, в противен случай трябва да платите, за да пуснете отново. Ето защо това е страхотна игра, когато сте останали вкъщи по време на пандемията и нямате какво да правите по-добре.
Обичам тази игра и я играя от години, но напоследък сървърът просто продължава да се срива и се зарежда, срива и зарежда! Имам чувството, че дори не мога да играя играта, защото сървърът е толкова бавен. Знам, че не е моят wifi, защото чух от други хора, че имат същия проблем
Моля, улеснете получаването на пясъчни часовници!
Играх тази игра и наскоро започнах да я играя отново, тъй като най-накрая имам свободното си време. сега обаче всеки път, когато членовете изпращат снимка в чат стаите, те показват снимката на RFA щастливата годишнина вместо действителната. Дори в последния ден по време на частта, всичко, което виждам, беше снимката на годишнината, чиито герои стоят в нея, а не действителната снимка, което намали преживяването. но все още е наистина забавна и приятна игра и се надявам това да бъде поправено скоро
Не мога да спя достатъчно заради ТАЗИ ИГРА, но всичко е наред, не мога да спя и да говоря с НЯКОЙ, който иска да ме приспи, но те разговарят в 3.00 ч. ОК СЪЖАЛЯВАМ ОК ИЗЖАЛВАМ? Но изобщо е доста забавно xD
Изживяването с играта е страхотно и може да се играе. Те ме накараха да се изчервя, да се смея и да се усмихвам, сякаш напълно те съществуват в реалния живот. Но за съжаление играта имаше някакъв проблем, моля, поправете го.
Обикновено добре, но тъй като заглавката се промени от тази с rfa day cake в текущата, всяка снимка в чатовете е снимката на rfa day cake. Това е много разочароващо и отнема много забавление от играта.
Mystic Messenger உருவகப்படுத்துதல் kzo
Чериц, надявам се, че ще дадеш повече пясъчни часовници като ежедневни награди. ХАХАХАХА
Mystic Messenger Симуляторы igj
Drive Ahead! - Fun Car Battles Dirke lexo
Бях голям фен на тази игра, когато не включваше никаква покупка в приложението. Разбирам защо разработчикът трябва да добави това. Все пак си мислех, че е толкова скъпо. Понякога купих dlc не за игра, просто искам да го сложа в колекцията си. Купих стока от партидата, която няма код на vip картата.
Давам на това 2 звезди, въпреки колко добра е играта. Единственото ми притеснение е, че по-рано се опитах да проверя в играта за някои актуализации, но по неизвестна причина не можах и продължаваше да казва, че имам грешка в мрежата. Опитах различни методи като рестартиране на телефона си и рестартиране на рутера, но все още продължаваше да казва, че нямам интернет мрежа. Дори преинсталирах приложението и изтрих използването на данни, но все още е същото. Надявам се екипът по разработчици да види това ((
не знаех какво да мисля в началото, но тази игра е очарователна и иновативна. развитието на характера също е експертно. Не обичам много да пропускам обажданията и разговорите, но тази игра се случва повече или по-малко в реално време, което е част от нейния чар, така че какво можете да направите? Редактиране: Реших да изтрия тази игра и сега цялата ми история на LINE чат мистериозно липсва и ЕДИНСТВЕНОТО нещо, което направих необичайно на телефона си, беше да изтрия това приложение. Не съм щастлив.
Сюжетът е добър и развитие от героите също. Причината да дам само две звезди е фактът, че съм се опитал да купя артикули и не получавам нищо. Таксуват ме и всичко, но не получавам нищо.
Наистина обичам тази игра, но часовниците са наистина трудни за получаване. Освен това вече направих множество акаунти, тъй като инсталирах и деинсталирах тази игра през цялото време (използвам телефона на майка ми, така че тя винаги го изтрива). Опитвам се да вляза отново с акаунтите, с които съм влязъл, но не успях. Принуден съм да направя още един.
Прекарах целия си следобед, опитвайки се да изтегля допълнителните актуализации и всичко това. сега се отказах. Наистина очаквах с нетърпение да играя това. На телефона ми остава почти малко място за съхранение. Дори сега не мога да го играя. Интернетът ми е напълно наред. Ако можете да се отървете от файловете и нещата, които трябва да изтеглите, за да играете това, тогава може би бих го препоръчал.
Визуалията и сюжетът са страхотни. впечатляващо. Иска ми се обаче да има други начини за спечелване на пясъчни часовници, освен закупуване или преобразуване на сърца. Може би мини-игра, в която играчът може да спечели допълнителни сърца (или още по-добре, пясъчен часовник). В крайна сметка играта трябваше да бъде в стил „мобилен телефон“ и е неоспоримо, че повечето мобилни телефони в днешно време имат свои собствени игри вътре.
Много е забавно Стилът на изкуството е хубав и играта е организирана, но единственият ми проблем е, че не ми дава никакво известие, когато някой ми изпрати съобщение... така че пропускам съобщения от време на време, ако забравя да проверя.
Наистина, много искам да играя отново тази игра, но просто не мога. Последните промени в системата за запис/зареждане направиха това невъзможно. Ако отделя играта за час или два (както се предполага, защото играта се случва в реално време), приложението ме зарежда обратно към началния екран, където трябва да платя пет пясъчни часовника, за да заредя играта си . Изгони ме шест пъти през последните дванадесет часа, което ми струва общо 30 пясъчни часовника. Не мога да си представя да направя това за период от десет дни. Моля, поправете това.
Първоначално приложението беше много забавно и (макар и малко повтарящо се) забавно за игра, но след последната актуализация чатовете вече не работят. MC е единственият, който пише произволни цветни балончета с реч и визуалните истории също не работят. Моля, поправете това.
Mystic Messenger Simulacijske igre frh
Досега това е сладка игра, просто ми се иска да има начин да получа повече пясъчни часовници, като игра на мини игри или гледане на добавки
Страхотна история и графика. Единственият проблем е времето за чат. Дори ако изберете само чатовете с избрания от вас човек, графикът за тях ще ви остави недоспивен. Препоръчвам това само ако нямате какво да правите ИЗОБЩО през следващите 11 дни. Което е смешно за някой, който работи и има нужда от сън.Много ми харесва тази игра, но изглежда, че тази игра има някакъв проблем, като че се зарежда непрекъснато, няма изображение; само звуци и т.н. и след като прочетох коментар с 1 звезда, открих, че не съм единственият, който има такъв проблем; наистина има доста хора, които имат същия проблем. Сега не мога да вляза в играта (каза се, че е проблем със сървъра) и се опитах да вляза отново и ми каза, че не мога повече да вляза в играта. моля, отговорете и уредете нещата