(Android/iOS) Idle Barber Shop Tycoon - Game εξαπατήσει κώδικα περισσότερο πόρο
Feb 28, 2022 13:34:17 GMT
Post by knowlayfidestles on Feb 28, 2022 13:34:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Idle Barber Shop Tycoon - Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Idle Barber Shop Tycoon - Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατήσει κώδικα περισσότερο πόρο ▞▞▞
▞▞▞ Idle Barber Shop Tycoon - Game 2022 version ▞▞▞
Νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι είναι πολύ καλό! Διασκεδαστικό, εύκολο, απολαυστικό!
Αργά στο παιχνίδι, η ρεσεψιόν γίνεται το σημείο συμφόρησης. Οι πελάτες περιμένουν στον καναπέ και οι στυλίστες περπατούν άσκοπα, επειδή μόνο ένας πελάτης κάθε φορά μπορεί να γίνει check-in. Το να ανακαλύψετε ποια στυλ θέλουν οι πελάτες χρειάζεται περισσότερο χρόνο από τις ίδιες τις περικοπές όταν η ρεσεψιόν έχει εξαντληθεί. Παρακαλώ κάντε αυτή τη συζήτηση να γίνει κάπου αλλού, όπως στην καρέκλα ή στο σταθμό πλυσίματος μαλλιών, τουλάχιστον εγώ έχω 2 από αυτά. Επίσης, γιατί οι φαλακροί πελάτες με μόνο τρίχες στο πρόσωπο παίρνουν σαμπουάν;
Telio
Το παιχνίδι χάλασε. Προσπάθησα να κάνω διαφημιστική καμπάνια πριν μου το είπε η ιστορία, τώρα δεν μπορώ να ολοκληρώσω το σεμινάριο γιατί δεν μπορώ να "προσθέσω χρήματα" στην καμπάνια, επομένως δεν μπορώ να παίξω ακόμη και με επανεκκίνηση. Αναφέρθηκε μέσω email και θα ενημερώσει την κριτική όταν διορθωθεί. Έκλεισα επίσης κατά λάθος κλικ από την εξήγηση της ενέργειας και δεν υπάρχει μενού βοήθειας για να το εξηγήσω. Παρακαλώ κάποιος να μου το εξηγήσει lol.
Διασκεδαστικό, το λατρεύω και δεν υπάρχουν διαφημίσεις ή τίποτα, επομένως είναι ένα παιχνίδι 🤙
μέχρι στιγμής το παιχνίδι είναι πραγματικά υπέροχο και αν κάποιος κολλήσει στην αλλαγή του εξαρτήματος του επίπλου, απλώς κρατήστε πατημένο την περιοχή του χαλιού, μην χτυπήσετε, απλώς κρατήστε πατημένο σε αυτό το τμήμα ... το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι μόλις αγόρασα το πακέτο όλα σε ένα σου δίνει τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης της αφαίρεσης των διαφημίσεων, πήρα τα πάντα, αλλά η αφαίρεση των διαφημίσεων έπαιξα άλλα παιχνίδια από αυτήν την εταιρεία παιχνιδιών και όταν τα βάζουν όλα σε ένα πακέτο, κάνει πραγματικά αυτό που σημαίνει, αλλά όχι αυτή τη φορά δεν έδωσε το αφαίρεση των διαφημίσεων
Μεγάλη απογοήτευση. Περίμενα πολύ καλύτερα αφού έπαιξα το υπέροχο παιχνίδι Codi Idle Hotel Tycoon. Αυτό είναι απλά βαρετό.
Θέλω να πω 5 αστέρια, αλλά, έχω ένα θέμα που αντιμετωπίζω αυτήν τη στιγμή. Παίζω συχνά αυτά τα παιχνίδια σε αδράνεια και μαθαίνω τον αλγόριθμο να παίζω ομαλά και αποτελεσματικά. Είμαι στην αρχή του παιχνιδιού όπου πρέπει να ξεκινήσω μια διαφήμιση. Το είχα ήδη μεγιστοποιήσει και σκόπευα να το λανσάρω αλλά δεν το έκανα. Τώρα το παιχνίδι αρνείται να με αφήσει να συνεχίσω μέχρι να ακολουθήσω το σεμινάριο. Σκέφτηκα ότι το σύστημα θα το κατέγραφε αυτόματα αλλά ήταν λάθος. Θα περιμένω μια ενημέρωση για να διορθωθεί αυτό ή θα τη διαγράψω εάν η απάντηση δεν είναι σύντομα.
Είναι διαδικτυακό παιχνίδι, ωστόσο, δεν μου αρέσει, μπορείτε να το παίξετε μόνο όταν είστε online, αλλά δεν μπορείτε να το παίξετε αν δεν έχετε φορτίο 😑
Είναι πολύ εύκολο, δεν υπάρχει καμία αίσθηση επιτυχίας
Μισώ αυτό το παιχνίδι, είναι μεγιστάνας και όχι παιχνίδι γνωριμιών.
Το στοιχείο της ιστορίας είναι διασκεδαστικό, αλλά όπως κάθε παιχνίδι αδράνειας, χρειάζεται περισσότερο περιεχόμενο. Τα στοιχεία της ιστορίας και οι χαρακτήρες είναι ελκυστικοί, λίγο μετά από 1 εβδομάδα, έχω ολοκληρώσει τους περισσότερους στόχους. Και το παιχνίδι είναι bugged. Η φήμη μου δείχνει ανώτατη, αλλά το 3ο αστέρι του τελευταίου στυλ γενειάδας είναι ακόμα κλειδωμένο.
Δεν έπαιξα πολύ, αλλά παρατήρησα ότι το παιχνίδι παίζει μόνο του. Μπορείτε να αναβαθμίσετε τις καρέκλες σας και αυτό είναι όλο. Και αν δεν μπορείτε να φτάσετε στους ανθρώπους στην ουρά, φεύγουν. Αλλά δεν υπάρχει τρόπος να επιταχύνετε το κούρεμα ή να επιταχύνετε το ταμείο. Κυριολεκτικά έφυγαν πελάτες ενώ εγώ έλεγχα άλλους πελάτες και αυτοί ήταν οι επόμενοι στη σειρά. Αυτό είναι κάπως χαλασμένο, καθώς το παιχνίδι δεν παρέχει έναν τρόπο να το αποτρέψει αυτό. Χρειάζεται πολύ περισσότερες ενημερώσεις προτού βελτιωθεί. Η ιστορία πάντως είναι υπέροχη.
Ήταν τέλεια. Αυτό ήταν το αγαπημένο μου, αλλά μετά από μήνες που περίμενα, κουράστηκα. Χωρίς ιστορία, χωρίς ενημερώσεις.
Μόλις χθες ξεκίνησα το παιχνίδι και μου αρέσει πολύ. Δεν είναι χρονοβόρο και υπερβολικά περίπλοκο όπως τα άλλα παιχνίδια αδράνειας. Επίσης μου αρέσει το χρονικό όριο των 6 ωρών εκτός σύνδεσης, ενώ οι άλλες είναι 1 ή 2 ώρες. Το μόνο μου πρόβλημα είναι ο αργός ρυθμός με την πρόοδο. Πρέπει να περιμένω να χτιστεί η φήμη για να συνεχίσω, κάτι που με οδηγεί στην πλήξη lol ΑΛΛΑ γενικά μου αρέσει πολύ η ιστορία και θα συνεχίσω να παίζω
Υπέροχο παιχνίδι.. όπως πώς μπορείτε να προσαρμόσετε το κατάστημα. Απλά εύχομαι να μην χρειαστεί να περιμένεις την ιστορία για να το κάνεις. Αυτήν τη στιγμή έχει τελειώσει ο αντιπρόσωπος και δεν μπορώ να κάνω τίποτα στο μπάνιο ή στην ντουλάπα κ.λπ.. ακόμα 5 αστέρια.. βιαστείτε με την ενημέρωση παρακαλώ
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι και θέλω πολύ να το παίξω, αλλά το παιχνίδι έχει παγώσει και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Υπάρχει ένα σφάλμα που πρέπει να διορθωθεί.
Χρειάζεστε περισσότερες ιστορίες το συντομότερο
Το παιχνίδι είναι πραγματικά διασκεδαστικό, μέχρι να φτάσετε στο τελευταίο κεφάλαιο, τότε δεν χρειάζεται να παίξετε πια. Επίσης ξόδεψα για να δουλέψει ο τύπος την 6η καρέκλα κουρέα, αλλά παρόλο που τα πετράδια είχαν φύγει, δεν ξεκλείδωσε. 3/5 για αυτό.
Λατρεύω το παιχνίδι, αλλά χρειάζομαι περισσότερα να κάνεις, η ιστορία και η έκθεσή τους έχουν τελειώσει! Ακόμα ένα μήνα μετά τίποτα... Επιστροφή χρημάτων, πλήρωσα για να παίξω ένα παιχνίδι και όχι να βοηθήσω στη χρηματοδότηση ενός. Επαναφορά των αγορών μου σήμερα...
Είναι πολύ εύκολο να ξεκινήσετε και μπορείτε να εξερευνήσετε πολλά που μου αρέσουν και υπάρχουν τόσα πολλά να κάνετε!
Θα έδινα 3 αστέρια γιατί όλα είναι τόσο αργά, δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για το τι να κάνω. Απλά ατελείωτη αναμονή μέχρι το παιχνίδι να σας δώσει μια αποστολή.. Αλλά είναι καινούργιο, και στοιχηματίζω ότι θα κάνουν πολλή δουλειά σε αυτό. Και θα είναι ένα υπέροχο παιχνίδι μια μέρα!
Απολαμβάνω απόλυτα αυτό το παιχνίδι. Αν και μερικές φορές ο κουρέας και ορισμένοι πελάτες μερικές φορές παγώνουν στο κατάστημα, εμποδίζοντάς σας να σημειώσετε πρόοδο. Μακάρι να βιαστούν και να συνεχίσουν την ιστορία, ανυπομονώ να συνεχίσω.
Idle Barber Shop Tycoon - Game Παιχνίδια προσομοίωσης xpt
Μου αρέσει να παίζω αυτό το παιχνίδι. Οι χαρακτήρες και η γραμμή ιστορίας κάνουν μια μεγάλη εμπειρία τυχερών παιχνιδιών. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε κάποιο νέο περιεχόμενο, γραμμές ιστορίας σύντομα.
Αντιμετωπίζει κανείς το σφάλμα όπου ένας πελάτης στον καναπέ φεύγει από το κατάστημα μόλις ο τύπος που βρίσκεται μπροστά του είναι στη ρεσεψιόν και ο κουρέας παίρνει τις οδηγίες του. Είναι υπέροχο παιχνίδι, αλλά ο καναπές κάνει τους πελάτες πιο αργούς. Εάν τα σφάλματα διορθωθούν, το παιχνίδι παίρνει 5 αστέρια χωρίς αμφιβολία
Ε
Υπέροχη ιδέα για ένα παιχνίδι με υπέροχη ιστορία. Ωστόσο, το παιχνίδι χάλασε μετά την απόκτηση του καροτσιού με σνακ. Δεν μπορώ να κερδίσω άλλον εκπρόσωπο, και έναν αν ο κουρέας έχει κολλήσει στο σταθμό πλύσης μαλλιών. Ελπίζω ότι αυτό μπορεί να διορθωθεί. Μόλις αντιμετώπισα ένα νέο σφάλμα που ξεπερνά το παιχνίδι, αναβάθμισα τις διαφημίσεις πριν μου το πει το παιχνίδι και, καθώς αναβαθμίστηκε πλήρως, δεν θα με αφήσει να εγκαταλείψω το σεμινάριο ή να προσθέσω άτομα. Πρέπει να κλείσω εντελώς το παιχνίδι και το ίδιο συμβαίνει όταν το ανοίγω ξανά. Βοήθεια!!Εκτιμήστε ότι το παιχνίδι βρίσκεται σε δοκιμαστική φάση, σίγουρα σφάλματα. η πόρτα ανοίγει, δεν μπαίνουν πελάτες. Η μέρα δεν θα ξαναρχίσει. Ένας από τους κουρείς χάνεται. Πρέπει να φύγετε από το παιχνίδι και να μπείτε ξανά για να συνεχίσετε το παιχνίδι σε κάθε περίπτωση. Όπως και άλλοι, έχουν ολοκληρώσει τις τρέχουσες αναβαθμίσεις της φήμης, αλλά καθώς αγόρασα τους Διευθυντές, συνεχίζω να συλλέγω χρήματα και πολύτιμους λίθους για να συλλέγω Καρδιές για Κουρεία. Ανυπομονώ για την εξέλιξη της ιστορίας...
Δεν έδινα σημασία στην ιστορία και κατά κάποιο τρόπο ο χαρακτήρας μου έγινε γκέι... Πώς μπορώ να ξεκινήσω από την αρχή για να διορθώσω αυτό το πρόβλημα. Γιατί συμβαίνει αυτό ακόμη και σε ένα αδρανές παιχνίδι. Ο ρομαντισμός δεν είναι ένα χαρακτηριστικό που απαιτείται σε ένα αδρανές παιχνίδι.
Είναι ένα ωραίο παιχνίδι, αλλά δεν μου αρέσει ο τρόπος που χρειάζεται τόσος χρόνος για να αποκτήσω πολλές καρέκλες και οι πελάτες βγαίνουν καταιγιστικά. Έχω ΙΨΔ και δεν μπορώ να παίξω κάτι τέτοιο 😅 απεγκατασταθεί
Idle Barber Shop Tycoon - Game Simulācijas spēles rko
Idle Barber Shop Tycoon - Game شبیهسازی jnpo
Αναβαθμίστηκαν οι καρέκλες, το καφενείο και το τραπεζάκι του καφέ για να αυξηθούν τα κέρδη, αλλά τίποτα δεν συνέβη, περιμένοντας την ενημέρωση για να συνεχιστεί η ιστορία καθώς αυτή τη στιγμή βρισκόταν στο μέγιστο αριθμό αντιπροσώπων, αλλά δεν μπορεί να αναβαθμιστεί η τελευταία κοπή γενειάδας σε 3 αστέρια, καθώς δεν είναι δυνατή η απόκτηση περισσότερων επαναλήψεων. Όλα τα άλλα είναι σχεδόν σε μέγιστες αναβαθμίσεις. Πότε έρχεται η επόμενη ενημέρωση;
Είναι ένα πολύ εκπληκτικό παιχνίδι, αλλά υπάρχει ένα σφάλμα όπου προσπαθώ να πείσω τον πελάτη να πάει στην καρέκλα, αλλά απλώς περπατούν για ένα λεπτό και μετά φεύγουν και έμοιαζαν το ίδιο, οπότε δεν ήταν γρήγορο, αλλά συνολικά Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι αν μπορεί να διορθώσει αυτό το σφάλμα, τότε θα το έκανα 5 αστέρων. Χαίρομαι που αυτό είναι ένα ενδιαφέρον είδος για την CodiGames Νομίζω ότι είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι έχεις ιστορία για τους χαρακτήρες και το ζωντανεύει περισσότερο . Ενώ με τα άλλα παιχνίδια σας απλώς σας αφήνει μέσα σας δείχνει τα βασικά του παιχνιδιού και σας αποχωρεί. Ωστόσο, συνειδητοποιώ ότι για να αναβαθμίσεις το προσωπικό χρειάζεσαι πολύτιμους λίθους και για κάποιο λόγο ΑΝΕΧΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ εξακολουθώ να μην μπορώ να βρω διαφημίσεις για την αναβάθμιση των χαρακτήρων μου και 10 πετράδια ανά πιθανή ιστορία για το mike fresh cut καθιστά πιο δύσκολη την πρόοδο. 5 αστέρια μετά τη διόρθωση
Είναι ένα καλό παιχνίδι. Μου αρέσει πολύ στα περισσότερα σημεία. Αλλά, μπορείτε να κάνετε πιο εύκολο να κερδίσετε διαμάντια; Με απογοητεύει γιατί το χρειάζομαι για να αγοράσω νέο προσωπικό. Εκτός από αυτό, είναι καλό. Ωραίο παιχνίδι.
Είναι πολύ ωραίο κ διασκεδαστικό..οι ιστορίες μου με το μωβ πλαίσιο έχουν γεμίσει κ δεν μου φτιάχνει πια καινούριες ιστορίες.κ το μισό κομμωτήριο δεν είναι έτοιμο άκομα..πως προχωράω?? .επίσης δεν μπορώ να αλλάξω σύντροφο ?του κομμωτή? Από λάθος του έδωσα άλλον!χαχαχα
Η πρόοδος είναι πολύ αργή και σχεδόν καθόλου αλληλεπίδραση. Πολύ βαρετό
Μου άρεσε να παίζω αυτό το παιχνίδι τις πρώτες μέρες. Τώρα το μόνο που λαμβάνω είναι το σφάλμα 4 και δεν θα φορτώσω
Πολύ καλό παιχνίδι, καλή ιστορία και γραφικά και με κρατά χαρούμενη και αποσπασμένη πολύ καλό παιχνίδι για να παίξω
Είπε ότι αυτό το παιχνίδι χρειαζόταν νέες ιστορίες πριν από ένα μήνα. Μας είπαν ότι βρίσκονται στη διαδικασία να κάνουν περισσότερα. Που βρίσκονται; Δεν έχω παίξει το παιχνίδι εδώ και ένα μήνα γιατί είναι βαρετό τώρα. Οι προγραμματιστές παιχνιδιών είναι σκουπίδια και ψέματα. Δεν έχει γίνει καν ενημέρωση για το παιχνίδι όπως το bruh θα υπάρξει ποτέ ενημέρωση; Επιπλέον, υπάρχει το τελευταίο κούρεμα γενειάδας που δεν μπορώ να αναβαθμίσω, παρόλο που έχω περισσότερους από αρκετούς αντιπροσώπους.
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο χαριτωμένο και διασκεδαστικό να παίζεις! Η ιστορία είναι ενδιαφέρουσα και βγάζει μια «φρέσκια» αίσθηση κάθε φορά, συνεχίστε την καταπληκτική δουλειά 😊
Idle Barber Shop Tycoon - Game असल की नकल वाले गेम ynf
Πραγματικά το λατρεύω ngl, αλλά το πρόβλημα για μένα είναι ότι κοστίζει απαραιτήτως πολλά αυτά τα χρήματα για την αναβάθμιση; Εννοώ ότι είναι πάρα πολλά, επίσης είναι δύσκολο να κερδίσεις και εκτιμώ επίσης την ιστορία, το στυλ τέχνης επίσης νομίζω ότι θα είναι μια άλλη ενημέρωση ποιος νέος χαρακτήρας και νέο μέρος υποθέτω, αλλά ελπίζω ότι θα ήταν λιγότερο κόστος χρημάτων στο παιχνίδι
Πρέπει πραγματικά να κάνετε τα παιχνίδια σας στο διαδίκτυο μια κακή εταιρεία;
Αγαπήστε το παιχνίδι. Περιμένω πολύ καιρό για οποιαδήποτε μορφή ενημερώσεων, οπότε δεν είμαι σίγουρος αν αυτό το παιχνίδι εξακολουθεί να εργάζεται ή όχι. 5 αστέρια όταν έρχεται περισσότερο περιεχόμενο.
Το λατρεύω, αλλά δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο. χτυπήστε έναν τοίχο. Όλα αναβαθμίζονται όσο γίνεται και τέλος. Ήλπιζα για περισσότερα με την ενημέρωση. Δεν έχω τίποτα.
Όχι άλλη πρόσθετη ιστορία μετά τη μέγιστη φήμη.
δεν μπορώ να πατήσω τίποτα κατά την αναζήτηση της διαφήμισης. φτιάξτο. είμαι
Ήταν να αργήσει.
Η πρόοδος του κουρείου είναι πολύ αργή για ένα παιχνίδι αδράνειας και το παιχνίδι γίνεται βαρετό εξαιτίας αυτού.
War Robots. 6대6 택티컬 멀티플레이어 전투 액션 qfb
Μου αρέσει πολύ το παιχνίδι.Αλλά ο λόγος που έδωσα μόνο 4 αστέρια είναι ότι θέλω να είναι πιο ρεαλιστικό. Σαν να ελπίζουμε για την επόμενη ενημέρωση αυτού του παιχνιδιού θα υπάρχει μπάνιο. Σας παρακαλούμε. Ελπίζω ότι οι προγραμματιστές θα το διαβάσουν αυτό. Ευχαριστώ