Post by mertotimetups on Feb 11, 2022 3:22:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wrestling Revolution ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wrestling Revolution IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kramp neskončnih ključev ▞▞▞
▞▞▞ Wrestling Revolution 2022 version ▞▞▞
Igra je lepo, odlično delo, vendar bi označil nekaj sprememb, ko kdaj osvojiš naslov, edina stvar, ki jo lahko storiš znova, je, da jo braniš in naslovi bi morali izgledati kot pravi naslovi. Torej Mat Dicke, ne žalim tvoje igre, ampak res bi rad všeč mi je, če nekaj od teh sprememb še enkrat naredite odlično.
Wrestling revolution je dobra super igra. Toda slab del je, da ga morate nadgraditi.
Seveda je bilo v redu, toda ena stvar je bila razočarana, to je, da vsakič, ko grem v kakšno drugo zvezo, sem bil prej ali slej prisiljen spremeniti svoje poteze in dajo neumne manj močne poteze, s katerimi ne moreš zmagati. Mislim, c mon wrestles imajo značilno gibanje skozi tamkajšnji nosilec in jaz naj bi vsakič spremenil svoje poteze. Nikoli izkušnja ni bila dobra, a ta stvar je tragično zanič....
Všeč mi je igra. Ampak moram podati pritožbe. 1. Najprej je bila sanjska tekma brezplačna, zdaj pa ni. 2. Zakaj nisi dodal pekla v celico. Prosim, odpravite težave tako, da mi odgovorite Mdicke
To igro igram že vrsto let in do nedavnega mi je bila všeč. idk, kaj je ali kaj je narobe, vendar ne morem več nadzorovati svojega značaja, igra je izredno moteča. poskušal sem izbrati svoje ime in tega nisem mogel narediti in sem moral večkrat poslati neželeno sporočilo v polje z imenom in nisem mogel izbrati svojih potez, ker je bilo obtičalo na prvih dveh na seznamu. sem ga ignoriral in poskušal igrati in se nisem mogel premakniti v ring, ker nisem mogel nadzorovati svojega značaja. zelo razočaran.
Všeč mi je igra, preprosto ne morem nadzorovati likov
Všeč mi je, ker ne moreš ustvariti svojega lika
najboljša igra doslej v mojem življenju in sem 'exsilly otrok.
Všeč mi je igra, toda kadarkoli moram zadržati drugega igralca, sodnik potrebuje dolgo, da odšteva
V tej igri je vse dobro, problem pa je grafika in svoboda v kariernih tekmah. Mislim, da bi morali igralci iger imeti priložnost, da se pogovarjamo z nasprotnikom na tekmi kot pravo tekmo.. Namesto da mi je ta igra tako všeč že od otroštva Igram to igro in zdaj sem star 19+, toda takrat se zaradi te igre počutim osupljivo 😎😎😎
Všeč so mi bile vaše igre, vendar sem jih ponovno obiskal zaradi nostalgije, vendar sem bil razočaran, ko sem izvedel, da je urednik, ko prvič dobite lik, odstranjen iz brezplačne različice. da grem skozi načine, ki jih ne želim določiti, da dobim funkcije, ki smo jih imeli. Vrnite nam brezplačen začetni urejevalnik in 5 zvezdic se bo vrnilo
Dobil sem zakulisje, kakor se že imenuje, postalo je tako dolgočasno, nič se ni dogajalo. Pridobite igro brezplačno, ne kupujte dodatka, samo naredi igro dolgočasno
Igra je smeti. Na primer, zakaj moraš biti ti, da si tarča vsakega rokoborca, in zakaj te morajo izbrati, da nosiš oblačila drugih rokoborcev in zakaj morajo izbrati tebe, da nimaš zdravja in imaš tekmo, ki jo ima rokoborec 100-odstotna možnost, da vas premagate, ko lastnik ve, da ga boste premagali, ker veste, kako igrati igro. Nepreneseno
Ok, razlog, da tej igri dam 3 zvezdice, je, ker nima veliko stvari za početi. In prosim, dodajte več stabilnih možnosti, kot je ustvarjanje imen hlevov, kar ste uporabili v popsceni, in dodajte tudi hleve, ki imajo lahko 2 ali več oseb, prosim!!! Resnično želim imeti ekipo s 3 ali 4 ljudmi. Dodajte več blagovnih znamk in več potez in več vrst tekem ter dodajte več scenarijev, na primer, ko ste na zgornjem zaponki, pride tekmec in vas prežene, kar bi bilo neverjetno. Toda ta igra je trenutno precej dobra igra.
Včasih sem imel rad to igro zaradi razstave in carrer-ja, vendar sem igro izbrisal že zdavnaj, ker prostor in sem vedel, da sem zamudil to igro, zato sem jo namestil nazaj, vendar tokrat razstava ne deluje jokam zaradi tega, ker ne deluje, prosim popravi razstava bi mi veliko pomenila
To je res neverjetna igra. Lahko imaš prijatelje, ki jih lahko pustiš izven ringa in vse, kar počneš, na nekaj vpliva. Edina stvar, ki si jo želim, je spletna funkcija! Če ga boste dodali, lahko to storite tudi na spletu z ujemajočimi se kodami. Resnično želim bratu pokazati, kako dober sem.
Igra je pokvarjena, ne morem premakniti svojega lika
To je najboljša igra, vendar dekleta in dekleta ne, ali pa je veliko deklet tam..
Wrestling Revolution Esportes jzh
Ta igra je predolga in dolgočasna. Zdi se, da se borba nikoli ne konča. To igro sem igral več kot eno uro in še vedno nisem mogel zmagati. To je zabavna igra, vendar je še vedno predolga in dolgočasna.
Všeč mi je ta igra, ker se lahko boriš in lahko premagaš ljudi in samo zato, ker bi lahko premagal ljudi, bom nadgradil in bo bolj zabavno, fantje, nadgradite igro, bo smešnejša in lahko zamenjate starost naših ljudi in stvari in lahko jih naredite v medpomnilnik in lahko naredite vse, kar je zabavno, fantje, samo pritisnite nadgradi, fantje, to bo razveselilo vaše življenje, fantje, naredite to v redu. Promace to bo razveselilo vaše življenje v redu. prenesite
Wrestling Revolution Спортни wphb
Submission je tako pokvarjen, ais ne more niti tapniti, ne glede na to, kako dolgo so v submission, ampak igralec, KADAR BODO NPCS UPORABLJALI SUBMISSION NA IGRALCEV, BODO SAMO TAPALI TAKO LAHKO, TO JE TAKO NEPRAVIČNO, bil je fant brez zdravja, pa sem bil še poln, NEKAKO ME ŠE JE USPELO PREMAGATI IN UPORABIL PREDLOŽBE NA MENO, jaz pa sem tapkal, ŠE BIL SEM POLNOGA ZDRAVJA, KAKO JE TO MOŽNO, POPRAVI SVOJO Igro ALI PRISEŽEM, TE BOMO RAZPOSTAVIL , NEUMI IDIOT
Igra je dobra, vendar iz nekega razloga ne morem obnoviti nakupa iz te igre
Dala bi mu več zvezdic, če ne bi bilo narejeno. Ljudje z manj zdravja vedno zmagajo in nič ne moreš. To igro brišem
ni vaša najboljša igra, ker 1 kontrole so res slabe 2 sovražnik bo vedno naredil veliko več škode kot vi 3 boti popolnoma prezrejo pravila 4 ko pripnete nekoga z malo ali nič zdravja in vas bo ustavil v eni sekundi, vendar ko imaš več kot polovico zdravja, si lahko pripet na submission 5, ko bo njegova ekipa sovražnik vedno šel v ring in te premagal, ne da bi se kaj zgodilo, tako da ja, ni tvoja najboljša igra v resnici lahko tvoja najslabša
Ta igra je dobra, toda v vaši karieri, ko nadaljujete s snemanjem za svoje spretnosti in druge stvari, se vse vrne navzdol
Igra je odlična, obuja mi spomine, ko sem takrat igral vaše stare igre... Wrestling Mpire mi je bil najljubši. Še vedno imam povratne informacije: Moral bi popraviti tekmo zadnjega smeha, ko bo sodelovalo več rokoborcev. Kadarkoli zmagam s keglji, to da prednost nekomu drugemu.. na primer, če se ujema 5 načinov Last Laugh.
Star Shoot VS Árkádjátékok fdxv
Tako neverjetno! Ima najboljšo grafiko in vse! To bi bil neverjeten rokoborski šov, če bi bil pravi šov! Hvala, ker si to naredil, tako sem vesel in se počutim bolje, kadar koli želim premagati naključno osebo, vedno lahko igram to igro! Zbogom Hvala!
Čudovita igra. Ampak dodajanje komentatorjev v rokoborski in booking karieri. Poleg tega je treba zanj zahtevati možnost naslova, tako kot različica 3D. Dodajte tudi odnose, kot so poroka, zmenki, pravo prijateljstvo in otroci. Dodajte denar v banko, eliminacijsko komoro, ekipno tekmo s trojnimi grožnjami
Ta igra je najboljša rokoborska igra. Toda med bojem se pojavi težava. Moj zvok med bojem je ženski glas, ko izberem moški
Igra je imela nekoč prilagoditev karakterja, vendar se je Mat Dickie odločil, da vas bo zanjo prisilil. Ta igra bi bila veliko boljša, če bi jo brezplačno dali nazaj.
Ta igra je zelo dolgočasna, če greš naprej, se boš vrnil nazaj, raje can wrestling revoluton kot to
V Wresting Career sila spremeni vaš nabor potez, ki ste ga ustvarili po nekaj tekmah, s katerimi ne morem delati
Igra je zelo dobra, vendar moramo plačati za stvari, kar je zelo slabo, če jo naredite brezplačno, mislim, da boste imeli več prenosnikov, druga modra igra je tako super in zeloyyyyyyyyy dobro, še naprej raste in prosim, da bo brezplačno.
Ta igra je popolna zame, zelo lepo jo je prenesti in videti, kako deluje, in jo oceniti.
Wrestling Revolution Sportspiele kmox
To je odlična igra, uživam v grafiki in vseh superzvezdnikih, to je tisto, v čemer uživam v igrah abt mdickie, vendar si želim tudi, da bi bilo kaj več, kot je brezplačen način, kjer lahko prosto hodiš kot v šolskih dneh ali v težkih časih, vendar ja, poleg tega je to solidna igra, ki jo lahko igrate ure in ure, ne da bi vam bilo dolgčas!
Dobra igra, vendar dodajte še nekaj potez in novih superzvezdnikov
Ta igra mi je bila najljubša, toda po delu, kjer moraš plačati, da imaš kul stvari, je postalo dolgočasno. Prosimo, da bo spet brezplačno. Prepričan sem, da bo to naredilo igro priljubljeno.
Precej zabavna igra in vse, vendar je preprosto preveč enostavno
Super igra..... Love u wrestling revolution
Nadležni neumni dolgočasni oglasi
Že nekaj časa imam wrestling revolucijo in vsakič, ko jo igram, postaja bolj zabavna in bolj zabavna.
Wrestling Revolution Sport wsd
Prosimo, dodajte nove poteze, kot je stfu/stf sestra abgail potapljanje poteze visokoleteče poteze 619 stilov spopad prosim kako iti v zakulisje brez možnosti prehoda v zakulisje za več igralcev še ena poteza prosim proto bomba
Ta igra je zame zelo dobra in mislim, da bi jo lahko preveč igrala, nikoli mi ni bilo všeč kot druge rokoborske igre ❤❤❤❤❤❤❤❤❤😍, ker sem jo ocenil s petimi zvezdicami, zelo mi je všeč
Ta igra je zelo dobra, toda wgar bi jo izboljšal, je grafika, prosim izboljšaj svojo grafiko. Obljubim, da bom MDKIE dal 5 zvezdic
igra je ok, ker se lahko boriš, ampak ko te nekdo noro udari falk qnd ne moreš niti ven, če se prijaviš, zato sem tej igri dal tri zvezdice neumno
To je bila moja najljubša igra za vsak trenutek. Vožnja z avtomobilom in vse. Lahko si narediš lika po svoji izbiri in z njim počneš, kar hočeš. Ampak mislim, da se je Matt Dickie zdaj nekoliko bolj osredotočil na denar, ker za večino iger mdickie zdaj moraš plačati za vse stvari, zaradi katerih je bila ta igra odlična. Upam, da se bo spet spremenil v to, da mu ni treba plačati za vse in prilagoditi nekaj stvari, ker sem pravkar odklopil to igro in resnično si želim, da bi se vrnila v stanje, v katerem je bila prej
Začel ga bom s 5, če ne bo imel težav z mojo glasbo na vhodu. Ko izberem svojo glasbo, se aplikacija še naprej izklopi
Ta igra je tako kul, vendar ta igra grafika ni tako kul, vendar je ta igra tako kul, ali lahko naredite to igro v novih rokoborcih, kot je Roman Reigns Undertaker itd.
Wrestling Revolution Spor uoi