Post by mertotimetups on Feb 11, 2022 3:09:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ SAMURAI II: VENGEANCE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ SAMURAI II: VENGEANCE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ több erőforrást csal meg ▞▞▞
▞▞▞ SAMURAI II: VENGEANCE 2022 version ▞▞▞
A Shadowgun és a Samurai II csökkentette iPad és Android ...
Megvettem, de több próbálkozás után sem sikerült letölteni
A nexus 5-ön, amikor megnyomok bármelyik gombot, az alkalmazás összeomlik. Vagy visszatérítést kérek, vagy javítom a játékot... Köszönöm.
...de nem valami változatos. A hangulata rendben, az irányítás egyszerű, viszont a kombókat, csak nagyon lassan veszi be, így egy ponttól szinte képtelenség továbbjutni. Egynek jó, a pénz sem sok érte, de kicsit kapufa.
A Samurai számomra összességében nagyon jó játék.
SAMURAI II: VENGEANCE Аркады hdw
20 másodpercig játszottam, mire a hangok idegesítővé váltak. Bármilyen tisztességes játék lehetővé teszi a felhasználó számára a kívánt zene és SF hangerő kiválasztását. Nem itt.
A vezérlő nem támogatott.
Többszöri próbálkozás és megoldási kísérlet után nem engedi letölteni. Nincs segítség vagy válasz a fejlesztőktől, nagyon kiábrándító.
jó
A SZAMURÁJ II BOSSZÚJA MEGSZORÍTJA AZ NVIDIA TEGRA 2 ...
A samsung gamepademen csak az iránygombok működnek, a perjel és a kötőjel gombok nem. De a játékvezérlőm nem romlott el. Kérjük, javítsa ezt a problémát, mert ez a játék nem olcsó
Elég unalmas, hogy őszinte legyek
Teljes munkaidőben posztjáték és elbűvölő játék és akciójáték
A hardvervezérlők NEM támogatottak, sem az Nvidia Shield TV-n, sem a mobiltelefonokon. A mozgás a bal oldali analóg karhoz van hozzárendelve, de a menük és a játékon belüli műveletek NINCS hozzárendelve egyetlen gombhoz sem. A fejlesztők nem válaszoltak a NAGYON elromlott játékáról szóló jelentéseimre. NE vegye meg ezt a játékot!
Gábor Varga's films include Puskás Hungary, Love Till Last Blood, A Week Together, The Days of Desire.
SAMURAI II: VENGEANCE Аркады hdw
Unalmas és túl kemény
3/5 csillagos értékelés
Nincs gamepad támogatás?
Hogyan kell játszani a játékot, ha folyamatosan a Play Áruházra vált? Alig vártam, hogy játszhassak, de azonnal törlöm, még mielőtt esélyem lenne egy szinten játszani.
A játékmenet jó, de az egyetlen ok, amiért nem adok öt csillagos értékelést, ugyanaz az oka, amiért sokan alacsonyabbra értékelik ezt a játékot: Nincs vezérlő támogatás.
Amikor újrajátsszuk a játékot egy hiba jött ki, hogy minden ütés, amit a botok érted, 1 ütés, csak az eltávolítás tudja megjavítani, nagyon csalódott
SAMURAI II: VENGEANCE Árkádjátékok oyc
... (Czech Republic) Humpolec II (Czech Republic) IQ Ostrava (Czech Republic) ... áttörő sikerüket a Samurai: Way of the Warrior és a Samurai II: Vengeance
Amellett, hogy marvel future fight hands down, ez a legjobb játék az Android telefonon
Szar. Nem töltődik le, és nem válaszol a fejlesztő
Jól néz ki, de a harc nagyon unalmas, és nincs sok kihívás.
Samurai2 A No More Heros-ra (a befejező mozdulatok színsémájára) emlékeztető, felülről lefelé ívelő hack & slash kaland, ugyanazzal az általános jelenettextúrával az Okaméval, amely szintén az ókori Japánban játszódik (NenPond). A technikák legálisak, bár a legyõzhetetlenség a gurulásnál szép. A játék klasszikus Bushido, rendkívül kemény a Roinin, nagyon nehéz elsajátítani. Hozzátenném egy égi fület a sarokban, tintamérő működési állapotjelző sávval és Kami stílusban rajzolt támadásokkal, amelyek az összes fejezet törlése után feloldódnak.
Kényszerzárás betöltés közben. Kérlek javíts.
Lehetne jobb is. apró kezelőszervei vannak, és néha nem is reagál. Az is fc sokat. Bárcsak kaphatnék visszatérítést -_-
Galaxy Tab, letöltési probléma. .
Stickman Legends: Shadow Fight कार्रवाई oyz
SAMURAI II: VENGEANCE आर्केड गेम mix
Nem indul el😤
Ninja Shadow Fight 2 beszerzése – Microsoft Store hu-HU
Nincs vezérlő támogatás, de az nvidia shield tv appstore-ban van. Kár, hogy megvettem...
Azt mondod, hogy most már vezérlőkkel működik, de van egy alap androidos univerzális bluetooth-vezérlőm, és csak mozgatni tudom..semmi mást....frissítést vagy visszatérítést kérek.
Elrontja a HTC Sensation képernyőjét, csalódottan, mert a játék fantasztikus. JAVÍTSD MEG!
Ennek a játéknak nagyon beszippantja a grafikáját, és tényleg semmi jó
Kérjük, javítsa ki a Bluetooth-vezérlő problémáját
Battlefield: Bad Company 2 for iPad euró
Szeretem ezt a játékot
Jól néz ki és szórakoztató, de nagyon ismétlődő. Úgy tűnik, hogy az új lépések nem mentenek meg
Weapons - About | Dead Trigger 2 by MADFINGER Games
Unalmas, gombnyomó, nulla stratégiával, szép grafikával, és jó az egyszerű gondolkodásúaknak vagy a gyerekeknek
Ez a játék 🔥🔥🔥🔥🔥 határozottan visszavezet a gyerekkori játék 🎮 játékba.
A játék folyamatosan megy a Play Áruházba, és nem lehet játszani, de fantasztikusan néz ki.
TETRIS ingyen letöltés
Gyönyörű játék
Samurai II: Vengeance - stratégiai cselekvési rajongók számára rejtvények és kaland.
Wow.. micsoda remekmű! Top top top, benne vagyok!!! Felfelé menő 👍 és tisztelet az egész ötletnek 💥🔥
A történet annyira csodálatos, és a játékmenet is olyan jó, remélem, készítenek még ilyeneket