Post by mertotimetups on Feb 11, 2022 3:06:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clumsy Ninja ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clumsy Ninja IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code više ključeva ▞▞▞
▞▞▞ Clumsy Ninja 2022 version ▞▞▞
Imao sam ovu igricu godinama na svom starijem mobitelu i tako sam je želio još jednom igrati na svom novijem mobitelu, ali iz nekog razloga igra se ne sprema i moram je početi ispočetka. Ne znam postoji li mehanizam spremanja koji mi nedostaje, ako ne, volio bih da se ovaj problem riješi. Igra vrijedna toga, ali s problemom spremanja dat ću joj samo 1 zvjezdicu.
Zašto moram ispočetka zašto se ne mogu prijaviti na Google play za igru! Ovo je smiješno 😒 Već godinu dana ne mogu uštedjeti. Sada je 23.1.22 i deinstaliram.
Stvarno mi se sviđa ova igra i igrao sam neko vrijeme, ali upravo sam pokušao ući u nju danas i cijeli ekran igre je zgnječen i ne mogu kliknuti na ništa u donjem dijelu ekrana (poput trgovine i izazova kartica). Nadamo se da se ovo može uskoro popraviti??
Sjajna igra. Glavni problem je što kada Clumsy radi posebne poteze (Kira ih radi puno), igra jako kasni... Molimo popravite kašnjenje. Što je s 4. dijelom knjige o ninjama? Uglavnom je zaključan. Kada se klikne na balon da ga iskoči, igra i dalje označava tlo tako da ninja hoda tamo. Bilo bi cool da je bilo beskonačnih nasumičnih misija nakon završetka misija priče.
Jako teško kliknuti na tipke, jako zaostaju, nekada sam imao na tabletu, ništa od toga nije bio problem. Ovo je na mom Androidu. Ispravite ove greške, a ja ću ga preuzeti natrag i popraviti svoje povratne informacije. Hvala vam.
Clumsy Ninja Pustolovske igre eak
Za neki savjet.... Vi ljudi, ovo je lažna nespretna ninja koju vidite da je fotografija iz originalne Clumsy Ninja i ima nagradu za izbor urednika.....pa ako stalno govorite da greška ne sprema napredak ili itd. Morate instalirati PRAVOG nespretnog nindžu. Molimo pročitajte ovog programera Prestanite kopirati!!!.
... anti-establishment and clumsy) I thrust it into Knight's face and chirped, “Happy birthday! ... that fucking ghost ninja would chase and recapture me.
Igra je izrazito zastarjela s tim da su programeri u osnovi napustili igru. Nemojte očekivati da će uskoro popraviti grešku za spremanje podataka. Gotovo sve u vezi s igrom je pokvareno, a čak i ako preuzmete prethodnu verziju iz apk-a, ona i dalje nikada neće spremiti vaše podatke. Izuzetno razočaran programerima.
To je tako glupo, ali bože, daješ mi vodu za lutku kao sok da ga ne mogu čak ni uvući u ne mogu čak ni dalje odlagati ovu odjeću u pseću vodu i svaki dan ne mogu biti maltretirani da budem iskrena tako i također igra je bila super jer je super, pokušavao sam ga trenirati, ali nikad nije išlo i svaki dan nisam uspio, ali tako da, i još uvijek mi se sviđa, ali to je samo nespretni dio i također nije lokalna igra, dobili ste malo nindže i to je sve i mogu postati pametni kao morski pas pa možeš li to staviti a
preuzmi Ragdoll Ninja: Imposter Hero apk najnoviju verziju by Freeplay Inc - najbrže ... Android 6.0+ ... Clumsy Knight Vs. Skeletons R.
Tiledom - Matching Puzzle Game Hlavolamy jcm
Clumsy Ninja Petualangan anwl
To je zabavna igra, ali moram ponovno pokrenuti svaki put kada ponovno otvorim aplikaciju nakon zatvaranja kartice.
Igra je cool
Možda Će Vam Se Svideti I Ove Igre. Clumsy Ninja. NaturalMotionGames Ltd · PJ Masks™: Moonlight Heroes. Entertainment One.
Ova igra je zabavna. Bio sam na razini 8 i isključio sam igru i kada sam se vratio otvorio sam je i bio sam na razini 1 pa MOLIM DA POPRAVITE TO MOLIM LJUDIMA.
Clumsy Ninja ጀብዱ kwyg
Drugi su se žalili na ovo, ali jednostavno mrzim što me igra vraća na razinu 1, jer ovu igru nisam igrao mjesecima, a prije nego što se to dogodilo bio sam na razini 14, zbog toga ne mogu spasiti Kiru od druge ninje. Stoga vas molim da popravite ovo jer sam trenirao ovog nindžu tako teško i ako se ovo ponovi, odmah ću izbrisati ovu igru.
Dobro je, ali vodič traje zauvijek, a offline samo poništava vaš napredak
Zabavna igra, ali stalno gubim napredak kad god ponovo otvorim igru
Nezeli mi instalirat, a drugu,duplo vecu mi je instalirao.
Nekad sam stvarno volio ovu igru. I još bih, ali trenutno postoji nekoliko grešaka. Prvi je da ne sprema napredak postignut tijekom igranja; ako zatvorim aplikaciju, otvorim drugu, pa se vratim na nju, igra briše sav napredak. Druga greška, nešto je čudno s osjetljivošću na dodir. Ne dopušta mi da kliknem na gumbe, što mi je bilo prilično čudno. Slušajte, stvarno volim ovu igru i dao bih 100% 5 zvjezdica da nije grešaka.
Zelena NInja: Godina žabe zabavna je video igra s glavnim likom koji misli da ... dobar broj mobilnih videoigara iz trgovina Android, iOS, Samsung i Amazon.
Svaki put kada otvorena igra mora početi ispočetka ne štedi mjesto ili razinu
Epska igra
Stvarno mi se sviđa igra, ali postoji jedan problem kada se vratim na nju, tjera me da se ponovno pokrenem i stvarno bih volio da to zaustaviš
Jedina loša stvar je da ako ste upravo instalirali igru morate joj dopustiti da radi sve što traži, poput upravljanja telefonskim pozivima. Ako pritisnete ne i nikad više ne pitate, ne možete igrati aplikaciju.😡😠. Ali inače odlična igra🤗.
Igrica mi se nece upaliti mislim znam da je igrica prije zakon ali meni se nece upaliti znate li zasto ja ne treba mi pomoc da to rjesim
Super je igrica samo sto uzima punoo inače super
red98dingo.accountant/?joibaize=skachat-besplatno-pes-2011-apk-kesh ... red98dingo.accountant/? joibaize=skachat-igru-na-android-clumsy-ninja-.
Igra je prije dobra.
Japan · Ninja Fighter · Overweight Man · Clumsy Fellow · Teacher · Falling In Love · School Life.
Neće mi prikazat cijelo tijelo nego samo oči
Small act big impact quotes about beauty, Hip holster for iphone 5, ... Christmas card cross stitch patterns to print, Ninja kiwi bloons tower 4 cheats,
Najbolje ”offline” videoigre za Android mobitele