(Android/iOS) Battle of Warships: Naval Blitz мамят код много скъпоценни камъни
Feb 11, 2022 3:03:51 GMT
Post by mertotimetups on Feb 11, 2022 3:03:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Battle of Warships: Naval Blitz ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Battle of Warships: Naval Blitz IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мамят код много скъпоценни камъни ▞▞▞
▞▞▞ Battle of Warships: Naval Blitz 2022 version ▞▞▞
Обичам тази игра. Но имам нужда от офлайн мултиплейър режим, така че играя с приятелите си. 😡😡
Наистина се наслаждавам на тази игра. Наистина се радвам, че ако бъде деинсталиран, целият ви напредък се запазва. Фактът, че е изминала повече от година от последната актуализация, е абсолютно ужасяващ. Системата за чат е смешна, поне цензурирайте чата на играчите. Не би трябвало да можете да строите до най-мощния кораб в играта, а след това не до третия, смешно. H41 дори не е съществувал!!! Родни в реалния живот е по-добър от всяка версия на Hood, но е ниво 9, когато Hood е ниво 37.
Тази игра е напълно гадна, сега промени прегледа ми от 3 звезди на 1. Играх повече от година и днес играта имаше лош бъг, така че изтрих приложението отново, мислейки, че е архивирано с Google, но не, започна ме отначало, тъй като нуб загуби целия си флот (25 кораба всички максимум с пиратски флаг за максимални бонуси) и играта няма да ви позволи да изберете собствено име, тя ви дава букви и цифри за вашия бойен ID и не можете да го промените. Успех да получиш отговор от разработчика...
Сбъркал си се!!! Последна актуализация, плащане за победа!!!! Трябва или да изчакам и да надстроя едно нещо наведнъж, или удобно да похарча злато, за да помогна с времето за надграждане. Това, което вече отнема седмици за пълно надграждане на кораб, няма да отнеме месеци. Може да е трудно да се справите с воините на портфейла и сега разработчиците правят това. Имаше добър баланс преди актуализацията, но алчността грабва. Да видим как ще прецакаме клиента, за да си купя Ferrari и златен Rolex!!! F-U
Добавянето на HE снаряди просто развали играта. Ако добавите SAP черупки и направите някои напълно персонализирани кораби, с оръжия и кораби, които могат да се продават.
Battle of Warships: Naval Blitz Hərəkət ogu
Платете $$$, за да спечелите от самото начало. В противен случай вие се биете със свръхмощни опоненти и трябва да си проправите път нагоре... може да се счупя малко, ако видя напредък, но играта е проектирана да разбива играчите бързо, така че ние деинсталираме или плащаме много, за да имаме шанс изобщо. Противниците са несправедливо съпоставени. Очевидно няма нищо общо с уменията, когато загубя всичките 50+ мача за 3 дни. Не съм страхотен в игрите, просто средно, но да удрям опоненти няколко пъти и да не направя драскотина, докато отборът ми е унищожен... ставам истински.
Исках да харесам това, но след 4 дни се борех да го овладея само с началните инструкции за 30-те години, най-накрая се отказах. Четох страхотни отзиви. Може би е по-добре на други платформи, устройства. Играех на мобилен телефон с голям екран и беше трудно. Трябва да гледате реклами, само за да събирате награди за задачите, които сте изпълнили! Предложения: уроци за всеки клас кораб, режим на бот за изграждане до PvP, балансиране на PvP, способност да виждате ролите на други играчи в лобито и след това да избирате своя кораб.
Някой друг бил ли е жертва на измама на разработчиците или съм само аз? Те са споменавали навсякъде в играта си, че при всяка покупка рекламите ще бъдат премахнати завинаги. Направих 3 покупки с общо $30 (всяка по-голяма покупка от предишната), скачайки, че рекламите ще бъдат премахнати, но нищо не се случи. Свързах се с разработчика два пъти, но те дори не си направиха труда да ми отговорят.
Забавна игра, повтарящи се карти, трудна за напредване, тъй като наградите за битка не са много щедри. Определено е време за актуализация. Слушаш ли разработчиците? АКТУАЛИЗИРАНЕ. играта се срива МНОГО, почти не може да се играе. Някакви актуализации за разработчиците на тази игра? Вече не работи с най-новите надстройки на софтуера.
Тази игра е доста забавна в началото, но с течение на времето и времето става все по-трудно и започвате да се борите срещу хора, които нямат живот. ИЗБИВАНЕ не се опитвайте да се потите или ще има проблеми
Играя тази игра повече от година, всички кораби са отключени и максимално надградени. Нуждаем се от нови карти, повече кораби и/или надстройки. Обичам тази игра. Причината да дам 3* отколкото 5* се дължи на това колко време е минало, откакто не са правили нищо с него и напоследък играта се срива.
Играта е много подвеждаща, не казва нищо за достъпа и създаването на файлове във вашия Google Drive. Внимавайте, проверете акаунта си в Google и достъпа до приложението
Играта е супер
Хареса ми тази игра и дори похарчих пари за нея. Графиката е страхотна... въпреки че когато единият отбор има 3 от най-високите кораби, а другият не го прави, това става неудобно...
Играта е забавна, но ако мислите, че правите покупка, за да се отървете от реклами, това не е така. Също така трябва да се отървете от мами в тази игра. Nrpok. & jogador са хора, които хакват играта и имат несправедливо предимство. Почти няма повреди, когато ударите кораби. Те презареждат мигновено, стрелят зад ъглите, гадно е да знаеш, че не можеш да спечелиш, когато целият друг отбор е пълен с тях.
RealmCraft 3D Mine Block World Nuotykių dzki
Battle of Warships: Naval Blitz Akcja ouqd
Страхотна игра, но трябва да имате вместо ниво нагоре, за да отключите различни и след това да дадете пари (в играта), просто изберете едно. И моля, направете ямато безплатно, аз просто го искам
ТАЯ ИГРА Е УНИКАЛНА
Предишната версия беше по-добра. Толкова съм разочарован от новата версия. Едновременно с това надстройките на кораба се заменят с надграждане едно по едно. Ще ви отнеме години, за да надстроите напълно кораб. Друга досадна част е времето за изчакване за издръжливост. 👎
Преди играх тази игра, но в новата актуализация можете да надстроите само едно нещо наведнъж. Това е най-скучното нещо, което можете да очаквате, тъй като ще ви трябват почти 2-3 месеца време, за да надстроите напълно кораба и да играете с него. Наистина разочарован..
Здравейте, изтеглени и закупени елементи в тази игра преди няколко месеца. Наскоро надстроих до нов телефон и за моя изненада не успях да заредя нито една от запазените си данни (да, това е същият акаунт и маркер за геймър) от преди. Бих искал да продължа да правя покупки, за да надстроя моя акаунт/парк, но ако всички данни бъдат загубени, вече няма да мога да допринасям за вашата игра. Моля, свържете се с мен с актуализация на моето запитване.
допреди три дни бих дал на тази игра 5 звезди, бях класиран на 26-о място и бях прекарал много часове в нея. обаче трябваше да актуализирам, в противен случай не можех да играя. актуализацията беше за визията. след като актуализирах, се върнах и той ме помоли да приема споразумението за поверителност, което направих и след това, след като го направих, осъзнах, че се върнах в самото начало на играта. толкова разочарован! изпратих имейл на екипа и те върнаха имейл, за да ми кажат да изтрия кеша и да изтрия играта и след това да инсталирам отново. не работи :-(
Доста хубава игра, играх я преди, деинсталирах я и я преинсталирах. щастлив да кажа, че всичките ми неща все още са там Нямам никакви сериозни оплаквания, все още няма грешки, като цяло добре... Въпреки това, бих помолил за още кораби, ще бъдат ли добавени модерни кораби? Като Модерни разрушители, може би кораби от Студената война като Киров, и може ли да се добавят брегови позиции? Само за забавление или за външен вид? Това е всичко наистина.. Освен може би възможността да превключвам сървъри или режими на игра, не мога да общувам с моя екип :/
Тоалетна игра
Започвам да губя надежда, играта мъртва ли е? Измина повече от година от последната актуализация и тя се добави като един нов кораб. Аз съм голям фен на тази игра от почти 4 години. Но моля, не го убивайте, той става засенчен от съвременните военни кораби. Не харесвам MW, тъй като всичко е за спам на ракети. Моля, актуализирайте BoW!
Страхотна игра, но методът на прицелване може да отнеме малко свикване за някои потребители. HMS Hood направи своя дебют с последната актуализация (15 март 2020 г.) и също е време! Въпреки това, с тази актуализация, сега човек може да надстрои само една функция наведнъж на кораб. Това, честно казано, е смешно, когато някои надстройки отнемат дни за завършване. Разработчици - Моля, възстановете системата за надстройка до старата. Въз основа на новата система за надграждане, моята предишна оценка от 5 звезди за играта беше понижена на 2.
Току-що получих актуализацията, аз ли съм или вече не показва нивата на всички играчи, когато са в битка? Няма да играя повече, ако остане така, голяма част от моята стратегия се основава на това да знам кой е добър и кой е нуби! Добре, току-що проверих добре, по-късно, някои актуализации са добри, но изваждат стратегията от. Играта е гадна, така че да, няма ме..
Играта позволява нечестни модификации; бърз огън, непобедимост и др. Геймплеят и контролите са по-добри от подобни платформи. Добър външен вид и усещане. Можете да се насладите на предизвикателството да спечелите своя път през играта или да платите, за да спечелите. Но предизвикването на непобедими опоненти става изморително и губи интерес, така че дори Premium акаунт не се плаща.
🧐🙄🙄🙁😬🤯😨😨☹️🤔🤔🤔🤪
Страхотна игра в по-голямата си част! Компонентът за сватовство обаче е отвратителен. Бил съм от двете страни на мач, в който единият цял отбор има стартови кораби, а другият има най-добрите кораби, закупени или изравнени чрез шлифоване. Така или иначе, ако трябваше да балансира всеки мач, това ще завърши тази игра.
Страхотна игра ! добра графика, епична битка ☺ .. Бих дал на тази игра 5 звезди, но има две причини да дам 3 звезди .(1) няма бърз чат като (заявка за архивиране ☎!!) и не можете да общувате със собствения си екип. приятели .(2) картата е обърната !! Показва вражеската страна вместо отбора ви, което е объркващо ...😐🤔
Играя тази игра откакто излезе. Страхотна игра със страхотна графика, НО....откога оръжията от разрушител не само могат да стрелят през планини, но и сега да потопят боен кораб? Плюс това обхватът на разрушител в сравнение с боен кораб е нелепо. Изобщо не трябва да е същото. И как така на бойния кораб на Ню Джърси няма самолети? Как така няма лиен кораб HMS Vanguard, а вместо това ще имате супер френски боен кораб и германски боен кораб H41? И двамата никога не са виждали екшън.
Хубава игра, ще бъде по-добре, ако имаме по-голяма карта и други функции като корабите в света на войната. Взривяването една на друга доза има смисъл. Трябва да сме стратегически в играта на по-голяма карта и да няма видими кораби в началото на играта, докато не влязат в обсега на видимост.
Беше забавно, докато не ми омръзна... Сега кораби. Няма режими на игра. Няма готини графики. Няма събития.. МОЛЯ, ДОБАВЯТЕ ГИ ЗА РАБОТА НА ОБЩНОСТТА
Много е забавно. Харесва ми как трябва да бъдеш тактичен и че не е нужно, а харесваш милиард артикула, за да получиш кораби или да си купиш кораби с IRL пари
Харесвам тази игра. Въпреки че имам малко предложения. Нуждаете се от малко повече графики Докато играете, изпратете съобщение до съотборниците, целият играч може да види message.plz да промени това в следващата актуализация. И въпреки че моят кораб никога не е бил атакуван, издръжливостта автоматично намалява. Какво, по дяволите, беше това. И понякога корабът се забива и не може да се насочи.
Тази игра е добра, но трябва да има подводници и мусаши и нов боен кораб и превозвачи
Всичко, от което се нуждаете, за да направите това наистина приятна игра, е да разделите лобитата въз основа на звездната оценка на лодката, която сте избрали, защото в противен случай ще се окажете с началните кораби (около 2000 щети за успешен удар), които се бият с Яматос и Мисурис (35000+ щети за успешен удар) и това е наистина отблъскващо като нов играч.
няма проблем. Контролите обаче са малко сръчни. Разбирам, че рекламите осигуряват доходи, но това е непоносимо, толкова много, че не играя много, 3 дни в играта
ОТСТРОЙТЕ ГРЕШКАТА ПРИ ПОВРЕЖДАНЕ НА НОСАЧА. ТОООООООООООООООООООООООООima количество времени, ОБРАБЕНИ ОТ ПРЕВОЗЧИ. Продължавам да удрям кораби, които трябва да потъват, но те продължават да вървят и или потъват 30 секунди по-късно (от пикиращи бомбардировачи или торпи), или просто никога не се повреждат. 3 пикиращи бомбардировача се удариха в Мисури, той почти ме потопи, преди да избухне внезапно 10 СЕКУНДИ ПО-КЪСНО, като "о, чакайте, бях бомбардиран!" ОТСТРЕВАЙТЕ БЪЛГАВИТЕ И ЗАСТАВЯВАНЕТО НА ПОВРЕДИТЕ ОТ носителите и направете червената линия отново лепкава!!! хайде разработчици!!
Толкова проста концепция, но се получи толкова добре. Толкова много игри се повтарят след няколко пъти, но това е изцяло ново приключение всеки път. Дори да играете срещу ботове, когато нямате връзка, е доста добре. Контролите също са страхотни. Може би най-добрата игра, която съм играл досега. Взех първите два кораба само от сандъци. Отнема време, но не се изисква плащане. И все пак, след като може би са направени основните постижения и няма повече по-добри кораби за придобиване, остава приятно да играеш, никога не е скучна работа.
Играта беше страхотна. ПЛАТЕНИТЕ кораби бяха евтини, толкова е хубаво. Живея в тази игра, но има нещо, което да го направи по-добро. Правете там, където малки и слаби кораби се бият със същите кораби. Много хора се оплакваха от това в играта. Подобно на Royal Sovereign срещу Yamato, не е честно. Второто нещо, което трябва да се добави, е режимът на кампанията. Щеше да е пистолет с история. Също така направете още карти. Не само Luke Achipelago, но като реките в Швеция, японските океани и Пърл Харбър, може би и Дюнкерк! СТРАХОТНА ИГРА МНОГО ХУБАВА!!!!!
много ми харесва тази игра 😆😄😀😁😂😎😍😘
Изглежда като забавна игра, изправяте се срещу кораби с много по-голяма огнева мощ от вашата. Те имат доста страхливи тактики, криещи се зад камъни, изстрелващи торпеда. Мисля, че това е една от онези игри, в които ако не пуснеш куп пари, няма да можеш да играеш.
това е супер забавно и много реалистично, има толкова много детайли за лодките и щети, които причинява. Но единственият проблем е, че понякога има проблеми, но всичко останало е много забавна и пристрастяваща игра.
играта е много яка
Страхотна игра, добра графика и забавна за игра, не прекалено агресивна при натискане на реклами и идеална игра без заплащане за печалба (най-вече). Единственото ми оплакване е, че трябва да има много повече британски кораби!! 18 американски кораба в играта и само 4 британски кораба?